Bedrijvengids

Bedrijvengids2017-10-25T16:34:32+00:00
Type bedrijf
Certificering
Specialisatie installateurs
Meer Specialisatie installateurs
Specialisatie leveranciers
123 logo.png
De Corantijn 18M, 1689 AP Zwaag, Nederland

ERVARING, OPLOSSINGEN EN KENNIS IN ALLE BRANCHES
123 koeltechniek & klimaatbeheersing is de absolute specialist op het gebied van koudetechniek. Met passende koel- en vriesinstallaties voor elk product en elke branche. Dankzij de jarenlange ervaring en de expertise van onze specialisten kiezen steeds meer partijen voor de diensten en oplossingen van 123 koeltechniek & klimaatbeheersing. Bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing kunt u vertrouwen op maatwerk. Of u nu kiest voor een standaard koel- of vriesinstallatie die we afstemmen op uw situatie, of voor een unieke koel- of vriesinstallatie die we naar wens ontwerpen en bouwen. En bij eventuele storingen aan uw systeem bent u verzekerd van een zeer korte responstijd! Van ontwerp en assemblage tot reparatie en onderhoud van koel- en vriessystemen; u bent bij 123 koeltechniek & klimaatbeheersing aan het juiste adres.

4Some briefpapier bovenkant.jpg
Utrechtseweg 34 b 3402 PL IJsselstein, Nederland

Bescheiden bedrijf met gerenommeerde klanten
4Some technisch beheer is – met 70 medewerkers – een relatief klein bedrijf. Dat heeft grote voordelen. We zijn zeer betrokken bij onze opdrachtgevers en persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen, kunnen we snel handelen en flexibel inspelen op uw persoonlijke wensen.

Of het nu gaat om onze contracten, onze onderhoudswerkzaamheden of onze rapportage, alles is bespreekbaar. Onze klanten waarderen dat. Niet voor niets werkt 4Some technisch beheer in opdracht van gerenommeerde opdrachtgevers waarvoor wij gebouwen onderhouden en beheren tussen de 3.000 m2 en 50.000 m2.

Logo-A-t-Lam-Vries-en-Koeltechniek-BV-vec6.png
Nijverheidstraat 23, 4143 HN Leerdam, Nederland

Ons bedrijf ontwerpt en bouwt installaties van klein (0.5 KW) tot groot (350 KW). Alle machines worden zoveel mogelijk voorgefabriceerd in de eigen werkplaats.
Wij zijn F-gassen gecertificeerd voor het installeren en onderhouden van koelinstallaties categorie I (<3kg) en categorie II (>3kg). Tevens zijn wij in het bezit van het PED certificaat.

Logo_Trademark_Installatietechniek.jpg
Nieuwendammerdijk 536, 1023 BX Amsterdam, Nederland

Een comfortabel binnenklimaat waar medewerkers, gasten, bezoekers of patiënten zich behaaglijk voelen. Niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. A. de Jong Installatietechniek ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt systemen die dit mogelijk maken; gebouwgebonden klimaatinstallaties. Elk gebouw is anders en iedere sector of business vraagt om een andere benadering van het binnenklimaat. Dat begrijpen wij. Met onze oplossingen in de installatietechniek ontzorgen wij u volledig in uw binnenklimaat, zodat u zich kunt focussen op uw eigen core business.

We bedienen klanten in de Benelux en focussen ons op de utiliteitsmarkt en industrie. Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie-, revitalisatie- of onderhoudsprojecten; wij zorgen voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige klimaatoplossingen. Om constante kwaliteit te waarborgen zijn wij gecertificeerd voor diverse kwaliteitsnormen, zoals: ISO 9001, VCA*, STEK-erkenning (F-gassen), en SCIOS.

A3Koel-f3e7d598831a4647b2315f2bfaa4900f.jpg
Veldegge 41, 7468 DJ Enter, Nederland

A3 koel- en vriestechniek BV adviseert, ontwerpt, ontwikkelt, produceert en installeert professionele -maatwerk- installaties op het gebied van industriële en commerciële koel- en vriestechniek. Al onze systemen worden volgens de laatste RLK regelgeving, zoals voorgeschreven door het ministerie van VROM (CFK-wetgeving) geleverd en geïnstalleerd en voorzien van testcertificaten en de benodigde logboeken. Installaties worden compleet geleverd. Uiteraard dragen wij ook zorg voor service, onderhoud en reparatie. Mocht er onverhoopt een keer wat zijn, dan kunt u altijd gebruik maken van onze 24-uur servicedienst.

aarts.PNG
Luiten Ambachtstraat 32, Raamsdonk, Nederland

Partnersship is de kracht van Aarts koeltechniek bv. Onze expertise staat 24 uur per dag voor u paraat. 7 dagen in de week. Zodat u altijd koel kunt blijven wanneer een installatie onverwachts uitvalt. En dat u altijd op ons kunt rekenen voor het beste advies wanneer een nieuwe installatie gewenst is. Bovendien staan wij garant voor bijzonder scherpe tarieven, zodat uw rendement bij een samenwerking met Aarts Koeltechniek optimaal is.

Aarts Koeltechniek levert, installeert en onderhoudt complete koel- en vriesinstallaties. Daarnaast zijn we uw partner op het gebied van alle mogelijke airconditioningsystemen. U heeft de keuze uit een groot aantal merken die we zorgvuldig selecteren met kwaliteit als ultiem criterium.

Wij staan altijd klaar om onze kracht te bewijzen. En werken tot volle tevredenheid van al onze klanten. En binnenkort wellicht voor u.

logo-acr.png
Industrieweg 3, 5262 GJ Vught, Nederland
+31 (0) 73 658 00 00+31 (0) 73 658 00 00
+31 (0) 73 657 88 70

ACR Klimaat is de betrouwbare partner voor elke installateur. We leveren als groothandel een veelzijdig aanbod aan producten en hebben daarmee ook de oplossing voor uw specifieke vraag. Of het nu gaat om verwarming, koeling of ventilatie.

AERES-TECH-Horizontaal-rgb.png
Zandlaan 29, 6717 LN Ede, Nederland

Aeres Tech is de overkoepelende organisatie van twee expertisecentra. Wij ontwikkelen bedrijven en professionals met onze expertise, vernieuwende leerconcepten met het nieuwste materieel. Met de kennis uit de praktijk adviseren wij organisaties en bedrijven met de nieuwste inzichten; in de praktijk bieden onze vakspecialisten u (in samenwerking met uw fabrikanten) een realistische en veilige trainingsomgeving. Zowel bedrijf als medewerkers kunnen zich daardoor blijvend ontwikkelen en een waardevolle bijdrage leveren aan uw groei en succes.
Aeres Tech ziet ‘Learning by doing’ als motor voor groei en verandering.

Aggreko_Logo_Orange_on_White.jpg
Fuutweg 3, 4791 PB Klundert, Nederland
+31 (0) 88 644 14 41+31 (0) 88 644 14 41
+31 (0) 88 644 14 53

Klimaatbeheersing, koudetechniek en stroomvoorziening huren
Een aggregaat, generator, een koelmachine of een ontvochtiger huren is eenvoudig. U vraagt, wij draaien. Maar de toegevoegde waarde van Aggreko gaat verder dan snel reageren. Vanuit onze ruime ervaring in alle markten weten we veel over de wensen en toepassingen die een bepaalde sector draaiende houden. Wij gebruiken deze kennis bij de bouw van ons materiaal en bij het ontwerp van applicaties.

Van bouwnijverheid tot installatietechniek, van scheepvaart tot evenementen: wij denken graag met onze opdrachtgevers mee, in welke sector ze ook actief zijn. Wij zorgen voor adequate noodhulp en bieden uitkomst met innovatieve oplossingen die de productie en de productkwaliteit verhogen en operationele kosten verlagen.

U vindt hier een overzicht van de vele mogelijkheden die Aggreko u biedt. Voor elke sector heeft alleen Aggreko dé juiste oplossing. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via: +31 (0)88 6441 441, of vul het contactformulier in.

Wat we precies doen!
Specialist in de verhuur van totaaloplossingen voor tijdelijke klimaatbeheersing, koudetechniek en energie.

Aggreko is wereldwijd de grootste verhuurder van, koelmachines, airconditioners, warmtewisselaars aggregaten en loadbanks, en biedt ondersteuning voor industrie en evenementen. Aggreko biedt innovatieve oplossingen die worden uitgevoerd door uitstekend opgeleide medewerkers. Aggreko zal zich steeds blijven afvragen hoe wij een extra meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten.

Hoe gaan we te werk:

 • Trendsetter in de verhuur van generatoren, koelings- en klimaatbeheersingsapparatuur;
 • Het verhuren van een breed assortiment van stroomvoorziening en temperature control equipment, aangevuld met een uitstekende 24/7 service voor noodgevallen;
 • Onze klanten de hoogste kwaliteit bieden die er te bieden valt;
 • Bouwen aan en onderhouden van lange termijn relaties met onze klanten;
 • Veiligheid op alle niveaus van onze werkzaamheden en zorg en aandacht voor het milieu;
 • Medewerkers die overal en altijd laten zien dat Aggreko staat voor toewijding, enthousiasme en initiatief;
 • Constante innovatie en het creëren van kansen.

 

Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen, Nederland
+31 (0) 317 48 01 00+31 (0) 317 48 01 00
+31 (0) 317 47 53 47

Duurzame innovatie in gezond voedsel, versketens en biobased producten door toegepast onderzoek.

logo.png
Aluminiumstraat 5-6, 4823 AL Breda

U zoekt een professionele installateur met kennis van luchtbehandeling, airconditioning of totaaltechniek. Grote kans dat Air Group aan uw eisen en wensen kan beantwoorden. Als klimaattechniek installateur met thuisbasis Breda hebben we inmiddels een brede kring van opdrachtgevers.

We zijn zowel in de zakelijke markt actief als voor particulieren. In alle gevallen kunt u rekenen op een bedrijf dat kennis van de modernste technieken combineert met een klantgerichte instelling. Air Group is bovendien een bedrijf dat trendsettend is op het gebied van de toepassing van innovaties. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en wij zijn erkend lid van de NVKL (de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek). Een allround team van specialisten staat voor u klaar. Alle disciplines zijn in eigen huis, van advies en engineering tot onderhoud. En met meerdere merken onder één dak heeft u meer keuzevrijheid.

Air-Tech-Systems.jpg
De Isselt, Vanadiumweg 11E, 3812 PX Amersfoort, Nederland

Air Tech Systems is specialist in het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van de meest uiteenlopende luchtbehandelingssystemen. Van een geavanceerd luchtkanaalsysteem tot en met hoogwaardig en duurzaam luchttechnisch equipment, zoals de luchtbehandelingskast van IV Produkt. Air Tech Systems bezit de kennis en de kunde om lucht de kwaliteit te geven die voor uw medewerkers, uw gebouw of productieproces optimaal renderend is. Lucht is immers een ‘gewichtige’ materie.

logo.jpg
Dukaat 19, 8305 BC Emmeloord, Nederland

De voordeligste oplossing voor duurzame datacenterkoeling en klimaatbeheersing
Air@Work is leverancier van energiezuinige en milieuvriendelijke systemen voor luchtkoeling en klimaatbeheersing. met lage investerings- en onderhoudskosten worden computerruimtes, data- centers, utiliteitsgebouwen en industrie duurzaam gekoeld.

De kracht van verdampend water
In de Air@Work systemen wordt gebruik gemaakt van een betrouwbare warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar is een in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kunststof tegenstroomwisselaar, die energiezuinig koelt door indirecte adiabatische koeling en warmte terugwint met een hoog rendement. Een unieke energie efficiënte combinatie.

Datacenterkoeling
Een datacenter kan geen fractie van een seconde zonder stroom en geen minuut zonder koeling. De meeste conventionele koelsystemen verbruiken veel energie en zijn daarom duur, milieuonvriendelijk en onderhouds- gevoelig. Air@Work heeft een voordelig, betrouwbaar én duurzaam koelsysteem ontwikkeld. Hiermee haalt u kwaliteit in huis en bespaart u fors op uw energie- en onderhoudskosten.

Klimaatbeheersing
Het ideale bewaarklimaat voor producten in een magazijn, of een aangenaam werkklimaat voor medewerkers in bedrijfsruimtes. Het lijkt soms eerder een illusie dan werkelijkheid. Air@Work brengt daar verandering in met de milieuvriendelijke en energiebesparende technologie voor het ventileren, koelen en verwarmen van ruimtes. Of het nu gaat om productiehallen in de industrie of utiliteitsgebouwen zoals scholen, winkelcentra, laboratoria of kantoren, een gunstig binnenklimaat is een vereiste.

aircoservice.png
Bargermeer Zuid, Roald Amundsenstraat 48, 7825 AT Emmen, Nederland

Airco Service Noord is vanaf 1997 actief in het noorden van Nederland op het gebied van Airconditioning en Koudetechniek.

Naast het leveren en monteren van nieuwe airco en koel- en vriesinstallaties zijn wij ook sterk in service en onderhoud.

Airco in auto’s doen we niet, hiervoor moet u verder zoeken.

Airco Service Noord is NVKL en F-gassen erkend, PED gecertificeerd en onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Klik op één van onderstaande logo’s voor meer info.

asirco.jpg
Bertus Aafjeshove 12, 3437 JN Nieuwegein, Nederland
+31 (0) 30 630 44 99+31 (0) 30 630 44 99
+31 (0) 30 630 45 90

Voor elke situatie en voor ieder budget leveren wij de beste airconditioning.

Airco-Unie B.V. in Nieuwegein is dé specialist op het gebied van het verlenen van advies en het installeren van uw klimaatbeheersing systeem.

Wij zijn een NVKL, UNETO-VNI en SEI erkend installatiebedrijf en werken met VCA gecertificeerde monteurs.

Wij onderscheiden ons doordat wij alle installatiewerkzaamheden van A-Z zelf verzorgen. U heeft dus niet te maken met derden zoals dakdekkers, betonboorders, electriciëns en loodgieters. Hierdoor kunnen wij efficiënter en sneller werken.

Uw wens staat centraal. U weet als geen ander in welk klimaat u, uw cliënten en/of medewerkers zich het beste voelen. De ervaren adviseurs van Airco-Unie weten welk systeem daar het beste op aansluit.

Onze service gaat verder. Voor storingen kunt u Airco-Unie zeven dagen per week en 24 uur per dag bereiken.

Airco Unie heeft voor elk klimaatprobleem een oplossing. Van het installeren van een wijnkoeling tot het aanleggen van complete klimaatbeheersing voor gebouwen. Van een airco voor een slaapkamer tot serverruimte koeling voor uw bedrijf. Airco Unie zorgt voor een goede nachtrust of een klimaat dat de prestaties van uw cliënten en medewerkers positief beïnvloedt.

logo.jpg
Pompmolenlaan 14, 3447 GK Woerden, Nederland
+31 (0) 348 41 61 55+31 (0) 348 41 61 55
+31 (0) 348 42 43 32

Aircoheat installeert, beheert en onderhoudt al sinds 1972 klimaatbeheersingsinstallaties . We werken voor bedrijven en particulieren, maar treden ook op als partner voor installatiebedrijven. Onze projectaanpak kenmerkt zich door transparantie, openheid en eerlijke advisering. Daarbij gaan we altijd uit van de situatie, wensen en budget van de klant.

Aircologic_logo_blauw.jpg ruimere witrand.jpg
Energieweg 25, 4231 DJ MEERKERK
logo Klimaat maart 2015.jpg
Laan van Waalhaven 247, 2497 GL Den Haag, Nederland

Ons intensieve leven vraagt een multifunctionele klimaatbeheersing. Een klimaat waar wij ons op elk moment van de dag behaaglijk bij voelen. Aircotech Klimaattechniek B.V. kan als geen ander aan deze behoefte voldoen.
Om elke ruimte aan het juiste klimaat te laten voldoen is het gebruik van klimaattechniek in onze hedendaagse moderne wereld niet meer weg te denken.
Niet alleen bedrijfsruimten, computercentra, hotels, zorgcentra, winkels, shopping malls, kantoren, maar ook woonhuizen worden tegenwoordig voorzien van (stille) aircosystemen waarmee de binnentemperatuur het hele jaar door op een aangenaam niveau wordt gehouden.

Airvek-326x200.png
Lyonstraat 44, 3047 AJ Rotterdam, Nederland
+31 (0) 10 437 67 66+31 (0) 10 437 67 66
+31 (0) 10 462 50 20

Airvek Airconditioning is gestart in 1979 en heeft zich sindsdien met succes gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van airconditioning- en luchtbehandelingssystemen.

Onze jarenlange ervaring met airconditioning, de toepassing van hoogwaardige materialen en apparatuur en ons deskundig opgeleid personeel staan borg voor goede adviezen, vakmanschap en een vlekkeloze service. Airvek Airconditioning heeft de kennis van alle voorkomende airconditioningsystemen die voor de meest uiteenlopende situaties toepasbaar zijn; van slaapkamer tot kantorencomplex. Dit betekent ook dat voor projecten waarbij maatwerk omtrent de airconditioning gewenst is, wij de benodigde apparatuur in eigen beheer fabriceren.

Naast het wereldmerk Panasonic, kan naar wens elk ander fabrikaat door ons worden geïnstalleerd. Alles in één hand, van ontwerp tot onderhoud en service; dat is wel zo vertrouwd. Een team gespecialiseerde technische adviseurs staat klaar om u ter plaatse te adviseren over de installatie van het aircosysteem dat voor u het beste en meest rendabel is. Op verzoek kunnen wij een lease-overeenkomst voor u verzorgen.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar 010 437 67 66.

Airview Logo.jpg
Nieuwe Bospolder, Noordeinde 114, 3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland

Ons productassortiment bestaat uit een vijftal productgroepen:

Warmtepompen & Koudwatermachines
Deze productgroep bevat alle mogelijke koelapparatuur voor zakelijke of industriële toepassing: lucht- en watergekoelde koelmachines, lucht- en watergekoelde warmtepompen, fancoils, condensingunits en chillers in splitopstelling.

Luchtbehandeling
Met de producten uit de productgroep Luchtbehandeling worden totaaloplossingen op het gebied van luchtbehandeling aangeboden. De productgroep bestaat uit Ventilatie-units, Residentiële WTW-units, Commerciële WTW-units, Warmtepomp ventilatie-units, Rooftops, Luchtbehandelingskasten, Stoombevochtigers en Precisie Airconditioners. Door toepassing van deze apparatuur in combinatie met de tevens leverbaar inverter condensingunits is ook integratie van energiezuinige koeling & verwarming mogelijk.

Industriele Airconditioning
De productgroep Industriële Airconditioningsystemen bevat apparatuur geschikt voor situaties waarbij een hoge luchtverplaatsing noodzakelijk is. Alle apparatuur in deze productgroep is geschikt voor industriële toepassingen. Het leveringsprogramma bevat drie typen van apparatuur: verrijdbare units, verticale units en kanaalunits.

Watergekoelde Airconditioning
De productcategorie Watergekoelde Airconditioning bevat een uitgebreid assortiment watergekoelde split en monobloc airconditioners en warmtepompen. Met het brede leveringsprogramma kan voor iedere situatie een passende oplossing geboden worden. Deze range is de perfecte oplossing wanneer buitenopstelling niet mogelijk is vanwege te weinig plek of een monumentaal pand.

Comfort Airconditioning
De productcategorie Comfort Airconditioningsystemen bevat een uitgebreid assortiment luchtgekoelde split- en multisplit airconditioners, portable airconditioners en raamunits. Met het brede leveringsprogramma kan voor iedere situatie een passende oplossing geboden worden.

NordCap-logo.png
Zuid II, Kanaaldijk 34, 2741 PA Waddinxveen, Nederland

Ake- Ideal NordCap B.V.
NordCap GmbH en Ake-Ideal Nederland hebben in 2014 hun krachten gebundeld en wordt met ingang van 1 januari 2014 vertegenwoordigd onder de naam Ake-Ideal NordCap B.V.

Ake-Ideal
Sinds de oprichting in 2011 van AKE-Ideal Nederland, importeren wij vanuit de fabriek in Oostenrijk -exclusief voor Nederland- hoogwaardige koel- en warmtetechniek geïntegreerd in allerlei Inox/RVS-constructies.
Onze producten worden bij diverse retailers in verschillende branches geplaatst, zoals ‘to-go’ stores, hotel/restaurants en bars/cafés. Tijdens evenementen, maar ook op high traffic locaties, zoals bv. een luchthaven worden onze producten veelvuldig ingezet. Denk hierbij aan drankenkoelingen, koel- en vriesmeubelen, (selfservice)vitrines, wand- en wijnkoelingen en ijsmeubelen.

NordCap
Dé groothandel en fabrieksvertegenwoordiging voor commerciële koeltechniek, kook- en spoelapparatuur, al meer dan twee decennia op de markt. Met meer dan 6.000 artikelen bevat onze collectie het compleetste assortiment voor de gastronomie, catering- en horecabedrijven en de winkelinrichting. Wij onderscheiden ons door vier factoren: advies en kwaliteit, in combinatie met voorradige producten en service.

Op deze manier vertrouwen steeds meer klanten op ons! Of het nu om de vakhandel gaat, om planners, architecten of de industrie: ze hebben allemaal in de loop der tijd geprofiteerd van de deskundigheid en continuïteit van NordCap.

Maar naast continuïteit wordt er ook altijd innovatie verlangd. Vooral bij speciale oplossingen op maat o.a. voor de winkelinrichting staan we onze partner terzijde met raad en daad. Bovendien worden energiezuinige oplossingen steeds belangrijker. Vandaag de dag zijn we op dit gebied al met een groot aantal innovatie technologieën uitstekend opgesteld en willen we ook in de toekomst voorop lopen.

akore.png
Helium 10, 4751 XB Oud Gastel, Nederland

Akore officieel dealer van Brink klimaatbeheersing
Welkom bij Akore, specialist in klimaatbeheersing voor heel West-Brabant, Zeeland en Drechtsteden. Wij installeren airconditioners en luchtverwarmingsystemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en lopen al bijna twintig jaar voorop in kwaliteit, klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Uiteraard dragen wij eveneens zorg voor service, onderhoud en renovatie. Maar klimaatbeheersing omvat meer. Wist u bijvoorbeeld dat we ook ventilatiesystemen, luchtbehandelingsystemen en stofzuigsystemen leveren voor scholen, woningen, horecabedrijven, sportkantines en de industrie? Dat is wat we bedoelen met ‘allround in klimaatbeheersing’!

Meer weten? Bel ons op telefoonnummer 0165-56 37 08 of stuur een e-mail naar info@akore.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom met WTW-unit, VRF-systeem, luchtverwarmers, airsocks en een centraal stofzuigsysteem.

Admiraal de Ruyterlaan 2, 9726 GR Groningen, Nederland
+31 (0) 50 597 34 00+31 (0) 50 597 34 00
+31 (0) 50 597 34 03

VERSNELD JE DIPLOMA OF CERTIFICATEN VMBO-TL, HAVO OF VWO HALEN
VAVO staat voor Voortgezet Algemeen VolwassenenOnderwijs.
Bij het Alfa-college in Groningen kun je verschillende dagopleidingen VAVO volgen.

Om de volgende redenen kun je kiezen voor VAVO:
– Je bent gezakt voor het examen
– De vooropleiding duurt al lang genoeg en je wilt een jaar inhalen
– De hbo- of mbo-vervolgopleiding bevalt niet en/of je wilt je ondergrond versterken
– Je voelt je om verschillende redenen niet meer thuis op je oude school
– Je bent achteropgeraakt door ziekte, verhuizing of andere persoonlijke omstandigheden

logo-alfalaval.png
Baarschot 2, 4817 ZZ Breda, Nederland

Everything about heating and cooling

With more than 80 years of successful heat transfer development, we can offer you a wealth of information and resources for solving challenges or improving equipment performance. Whatever the issue, our thermal knowledge and sales centre has the answers you’re looking for.

RS5290_ALK-logo-FC.jpg
Van Hennaertweg 29, 2952 CA Alblasserdam, Nederland
+31 (0) 78 615 00 00+31 (0) 78 615 00 00
+31 (0) 78 641 41 02

Wij zijn al meer dan 20 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. Naast deze hoogwaardige klimaatsystemen hebben wij een compleet leveringsprogramma.

Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ bieden wij  advies en begeleiding aan installateurs, adviseurs en alle  andere partijen in de bouwkolom; bijvoorbeeld op het gebied van BREEAM, nul-op-de-meter-programma’s, en via het Alklima  College een geaccrediteerde opleiding voor technisch koelmonteur.

ALKOEL.jpg
Dwazziewegen 24, 9301 ZR Roden, Nederland

Alkoel B.V. is een gespecialiseerde aanbieder van airconditioning systemen, airconditioning producten, spare parts en onderhoud. Wij geloven in een constructieve en efficiënte samenwerking met adviesbureaus en installatiebedrijven, om samen tot de meest optimale oplossingen te komen voor de klimaatbeheersing van uiteenlopende projecten.

Brede Aermec product range
Alkoel vertegenwoordigt in Nederland exclusief het Italiaanse Aermec, de marktleider in hoogwaardige airconditioningproducten. Wij leveren het complete programma koelmachines en overige producten uit de brede Aermec product range: Meer dan 300 standardranges in meer dan 10.000 configuraties in koeling, verwarming, warm water productie, warmteterugwinning en ventilatie. Aermec loopt duidelijk voor op de markt op het gebied van warmtepompen voor utiliteit en woningbouw. 

Gecombineerde specialiteiten
Alkoel heeft een samenwerkingsverband met  AL-KO Luchttechniek uit Roden. De gecombineerde specialiteiten van deze twee bedrijven, te weten, airconditioning en luchtbehandelingstechniek, bieden klanten efficiency en kostenvoordeel. Het feit dat Alkoel tevens spare parts en serviceondersteuning aanbiedt, maakt ons een betrouwbare partner, ook op lange termijn.

Meer dan 30 jaar ervaring
Directeur/eigenaar van Alkoel is Martin Peek. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop en engineering van verschillende airconditioning merken. Voor advies of voor een aanbieding van uw volgende airconditioningproject staan wij voor u klaar.

 

      

      

 

4.png
Keurweg 10, 5145 NX Waalwijk, Nederland
+31 (0)416 670700+31 (0)416 670700
+31 (0)416 670709

Altena Services voert 24/7 reinigings- en onderhoudswerkzaamheden aan uw installaties uit. Service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Dus of we nu inductie-units reinigen, V-snaaraandrijvingen uitlijnen of hele luchtbehandelingskasten reinigen: we doen ons werk vakkundig en toegewijd. Behalve producten zoals filters en V-snaren leveren we ook volledige rapportages over de status van luchtbehandelingssystemen. Vakmanschap, dat is waar het om draait.

samsung klimaat.jpg
Laan van de Ram 50, 7324 BV Apeldoorn, Nederland

Ambrava is dé specialist in klimaatbeheersing en levert producten en diensten die zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Ambrava is exclusief importeur/distributeur van kwalitatief hoogwaardige Samsung warmtepompen, airconditioners en ventilatiesystemen in de Benelux. Met ons uitgebreide, kwalitatief hoogwaardige assortiment bedienen wij rechtstreeks gecertificeerde installateurs, en hiermee indirect de zakelijke en particuliere markt.

Wij leveren een complete lijn Samsung klimaatsystemen, van single split en multi split, DVM warmtepompen tot warmteterugwinning– en airconditioningssystemen in een range van 1,7 tot 246 kW. Ook energie-efficiënte WTW balansventilatiesystemen behoren tot ons assortiment. Samsung heeft speciale aandacht voor het ontwikkelen van energiezuinige totaaloplossingen voor klimaatbeheersing. Zij maakt hierbij gebruik van de modernste technieken, zoals de gelijkstroom inverter.

De ontwikkeling van deze systemen is sinds 2000 in een stroomversnelling gekomen dankzij een enorme aandacht voor duurzaamheid op alle niveaus. Ambrava onderscheidt zich binnen haar marktsegment door de voortdurende zoektocht naar economische, ecologische en comfortabele oplossingen voor elk gebruikersprofiel. Dit doen wij voor diverse toepassingen, van woningen tot bedrijfspanden, van winkels, wellness centers, kantoren tot gezondheidscentra. Voor iedere situatie is er een juiste oplossing!

Uw partner op klimaatgebied
Naast leverancier is Ambrava met Samsung systemen een volwaardig partner op klimaatbeheersingsgebied, voor zowel installateurs, adviseurs, projectleiders. Wij zijn continu bezig een zichtbare toegevoegde waarde te leveren bij onze producten en bieden te allen tijde serviceverlening in de vorm van technische- en commerciële ondersteuning. Door onze ruime voorraad productonderdelen en systemen zijn wij in staat binnen 24 uur aan uw vraag te voldoen. Bovendien heeft Ambrava een uitgebreid programma aan producttrainingen, dat zij kosteloos aanbiedt aan erkende installateurs en adviseurs. Samen met ons kunt u uw binnenklimaat optimaal benutten en genieten van het maximale comfort!

aon_logo_2.png
Admiraliteitskade 62, 3063 ED Rotterdam, Nederland

Toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen

We spelen doelgericht in op wereldwijde gebeurtenissen door samenwerken en kennisdelen. We identificeren risico’s, brengen ze in kaart, maken ze inzichtelijk en beheersbaar. Aon haalt het beste uit de verzekeringsmarkt om de klant optimaal te bedienen.

Dit doen we onafhankelijk en verantwoord met creatieve en innovatieve oplossingen voor de klant. Aon draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 31 locaties met 2.900 medewerkers.

Aon wereldwijd
Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE : AON). Ga naar http://www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het partnership met Manchester United.

Onze naam
Aon is het Keltische woord voor ‘Eenheid’. Bij Aon gaan we uit van de kracht van het geheel. Als thought leader faciliteren we in kennis. We delen onze kennis met de visie: kijk verder dan vandaag zodat je klaar bent voor de veranderingen van morgen. Dat is de belofte naar onze klanten, collega’s en verzekeraars.

APAC logo grijs klein.jpg
Krommewetering 131, 3543 AN, UTRECHT
+31 (0) 30 241 68 50+31 (0) 30 241 68 50
+31 (0) 30 241 68 55

DE APAC-COMBINATIE
APAC is een krachtige combinatie van drie zelfstandig opererende bedrijven, verbonden door hun vergaande specialisatie en hoge kwaliteitsnormen. Hierdoor hebben wij een technische voorsprong en een unieke positie in de markt.

ALLES ONDER 1 DAK
Persoonlijke en betrouwbare dienstverlening, dat is typisch APAC. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van koeling van datacenters. Dat komt omdat we ons vak verstaan, maar vooral omdat we uw vragen centraal stellen; met duurzame oplossingen gekoppeld aan kwaliteitsproducten. De mensen van APAC kennen uw branche door en door en anticiperen slagvaardig op branchespecifieke ontwikkelingen. Dit alles wordt gerealiseerd door een team van mensen die het maximale rendement uit zichzelf en haar organisatie wil halen.

KERNWAARDEN
Vakmanschap, specialisme, klantgericht, innovatief, pro-actief, onafhankelijk, verantwoordelijk en verbondenheid met medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers.

MISSIE (WAAR STAAT APAC VOOR?)
Koelinstallaties (voor datacenters) met een innovatief ontwerp, gericht op energiebesparing en beschikbaarheid.
Een inspirerend en gemotiveerd APAC-team in grote verbondenheid met haar klanten.
Samen duurzaam op weg!

VISIE (WAAR GAAT APAC VOOR?)
APAC: dé logische keuze voor uw koeltechnische uitdagingen.
Wij bieden u een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening met een positieve bijdrage aan uw rendement, comfort en ons milieu.

STATEMENT
“Eigenlijk moet iedere medewerker kunnen zeggen dat hij of zij bij het beste bedrijf van Nederland werkt”.

assumburg logo.jpg
Oosterwerf 1, 1911 JB Uitgeest

Uw specialist voor koelen, vriezen en airconditioning!

Assumburg Koeltechniek heeft al ruim 35 jaar ervaring in koelen en vriezen. Wij leveren en installeren complete koel- en vriesmeubelen, koel- en vriescellen, en de daarbij behorende installaties. Ook voor airconditioning bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze storingsmonteurs staan 24/7 voor u klaar, en uiteraard is Assumburg Koeltechniek in het bezit van een STEK -erkenning en aangesloten bij de NVKL.

Assumburg Koeltechniek is exclusief importeur van Costan koelmeubelen. Om aan alle wensen van de klant te voldoen leveren wij ons eigen SUMCO label; maatwerk en aangepast design en functionaliteit.

Logo Atlas Copco.jpg
Groote Lindt, Merwedeweg 7, 3336 LG Zwijndrecht, Nederland
+31 (0) 78 623 02 30+31 (0) 78 623 02 30
+31 (0) 78 623 02 56

De vestiging van Atlas Copco in Nederland is gesitueerd in Zwijndrecht. Wij leveren lagedruk-, middendruk-, en hogedrukcompressoren, vacuümpompen, stikstofgeneratoren, constructiegereedschappen, lichtmasten en stroomaggregaten. Onze professionele service-organisatie verzorgt het onderhoud op al deze producten.

ats.jpg
Kruisstraat 12, 6333 C Schimmert, Nederland

A.T.S. Koudetechniek is een jong en energiek bedrijf dat bestaat sinds 1997. 

We zijn een modern bedrijf en hebben een centrale ligging in het zuiden van Nederland, daardoor is het ook mogelijk om in de aanliggende gedeeltes van België en Duitsland werkzaamheden te verrichten.

Als u voor ATS kiest krijgt u:

 • Deskundig advies
 • Vakmanschap
 • Perfecte service
 • Garantie
 • Betrouwbaarheid
 • Scherp concurrerende prijzen

De sectoren waar we voornamelijk in werken zijn

 • Airconditioning (prive en zakelijk)
 • Nieuwbouw koel- en vriescellen
 • Isolatiebouw
 • STEK Keuringen en onderhoud van koel-en vriescellen

We zijn daarnaast gespecialiseerd in de bouw van koelcellen voor fruit bewaring onder U.L.O. Dit door eigen jarenlange ervaring in opslag en teelt van fruit.

Installaties die door ons worden geïnstalleerd zijn:

 • Altijd opgebouwd uit kwaliteit merken
 • Energie zuinig
 • Geluidsarm
 • Robuust
 • Zonder onnodige toeters en bellen
 • Vereisen weinig onderhoud
awslogo.jpg
Mathenessestraat 41 4834 EABreda, Nederland
+31 (0) 76 560 03 30+31 (0) 76 560 03 30
+31 (0) 76 560 05 30

Installateur AWS uit Breda en haar diensten

AWS is een echt Bredaas bedrijf en heeft met meer dan 30 jaar ervaring in vele woningen comfort gebracht. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die installateur AWS aanbiedt. Wij bieden onze diensten aan zowel zakelijke afnemers, zoals vastgoedeigenaren, als aan particulieren.

Verwarming en cv-ketel

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel, verwarming, radiatoren of convectoren, dan kunnen we dit voor u verzorgen. Lees meer over cv-ketel.

Service & onderhoud

Voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Voor storingen staan wij voor u klaar. Lees meer over service & onderhoud.

Ventilatie

Wij staan voor u klaar om uw ventilatiesysteem aan te passen of te onderhouden. Zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers. Lees meer over ventilatie.

Airconditioning

Ook in de zomer brengen wij comfort in uw huis. Op de warme zomerse dagen kunt u uw huis koel houden en ‘s nachts lekker slapen. Lees meer over airconditioning.

Duurzame energie

Als u op duurzame wijze zelf energie wilt opwekken met zonnepanelen, warmtepompen of zonneboilers, dan kunnen wij u hierin adviseren en het installeren. Lees meer over duurzame energie.

Thermostaten

Er zijn verschillende temperatuursregelingsystemen en thermostaten op de markt. De meest belangrijke zetten wij voor u op een rij. Lees meer over onze thermostaten.

Heeft u vragen over onze diensten, duurzaamheid of service en onderhoud, neem dan contact met ons op, of bel: 076-5600330.

B7s.PNG
Serooskerke Walcheren, Olmenveld, 4353 Serooskerke, Nederland

B & S koeltechniek en airconditioning B.V. is een installatiebedrijf dat sinds 2002 bestaat en zich gespecialiseerd heeft in verschillende takken van de koeltechniek.

Onze vestigingsplaats is Serooskerke (Walcheren) in de provincie Zeeland van waaruit wij al onze klanten in Zuid Nederland snel kunnen bedienen.

Wij houden ons bezig met koeltechniek in de breedste zin van het woord.

Door onze ervaring en grote diversiteit in koelinstallaties zijn wij in staat om samen met u altijd te zoeken naar de beste technische- en economische oplossing.

B & S koeltechniek en airconditioning B.V. heeft alle disciplines in huis voor zowel het bouwen van een normale koelcel tot een complexe koelinstallatie en van adviserend orgaan tot onderhoud en reparatie van bestaande installaties groot en klein.

Logo Bakker-Vakkeuken.png
Butenpole 1, 9041 VM Berltsum, Nederland

Onze visie

Voor ons is een professionele keuken plaatsen meer dan het neerzetten en aansluiten van apparatuur. Veel meer. Het gaat ons erom dat de keuken uw wensen en verwachtingen overtreft en dat betekent dat we ons om te beginnen terdege verdiepen in uw werkwijze, de omstandigheden en de routing in uw vakkeuken. Niet zelden komen we dan tot de conclusie dat de beste oplossing geen standaardoplossing is, maar vraagt om maatwerk. Dat is bij ons geen probleem! Wij hebben daar onze eigen werkplaats voor, waar onze allround vakmensen snel en vakkundig mooie professionele vakkeuken voor u maken.

Ambachtelijke vakkeukens

Hoe geavanceerd en eigentijds onze vakkeukens ook zijn, ambachtelijkheid blijft het fundament waarop we bouwen en waarmee wij het verschil maken. De door ons ontworpen en geplaatste keukens voldoen aan alle eisen en al uw wensen.

Willem Vellinga en Peter Oostra

“Ambacht maakt het verschil”

bakologo3.JPG
Nijverheidsweg 31, 3161 GJ RHOON, Nederland
+31 (0) 10 223 64 66+31 (0) 10 223 64 66
+31 (0) 10 223 61 36

ERVAREN IN KOELTECHNIEK

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is van oorsprong een koeltechnisch bedrijf. Al meer dan 40 jaar installeren en onderhouden wij koeltechniek. Of het nu gaat om een standaard koel,- of vriescel met installatie, het koelen van bijvoorbeeld een compleet vleesverwerkend bedrijf of een groente,- en fruithandel, of het koelen van een speciale toepassing zoals een autoclaaf: wij realiseren al deze koeltechniek(en)!

Verschillende vormen van koeltechniek

De koelcellen die wij aanbieden zijn toepasbaar in meerdere ruimten. Ze zijn geschikt voor het koelen van groente, fruit, vlees en gebak, maar ook voor het koelen van medicijnen en zelfs filmrollen. Welk product u ook wilt koelen en welke vorm uw koelcel ook moet hebben, wij kunnen voor iedere situatie een oplossing leveren.

Op het gebied van vriescellen bieden wij vele soorten en maten aan. Zo hebben wij kleine vriescellen die geschikt zijn voor het bewaren van voedsel, maar ook grote vriescellen met de afmetingen van een bedrijfspand. De vriescellen zijn enerzijds geschikt om producten extreem koud te bewaren en anderzijds om producten snel in te vriezen.

De koelinstallaties die wij aanbieden zijn technische oplossingen om ruimtes, voorwerpen en stoffen af te koelen én koel te houden. Onze koelinstallaties zijn toepasbaar in uiteenlopende situaties.

Tot slot bieden wij ook specials aan op het gebied van koelsystemen en koelinstallaties. Dit zijn vaak op maat gemaakte oplossingen om uw specifieke wensen tegemoet te komen.

Speciaal koeltechnisch bedrijf

Als één van de speciale koeltechnische bedrijven in Nederland weten wij hoe belangrijk het is dat bepaalde producten ten alle tijden gekoeld blijven. Koeltechniek is voor sommige bedrijven namelijk de sleutel tot succes. Van een kleine custom-made installatie voor een gekoelde ruimte bij een particulier tot het koelen van 600 ton aan landbouwproducten. Wat het ook is op het gebied van koeltechniek: wij draaien onze hand er niet voor om!

bavaria.png
De Stater 1, 5737 PV Lieshout, Nederland
+31 (0) 499 42 81 11+31 (0) 499 42 81 11
+31 (0) 499 42 82 69

Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men in de brouwerij van Bavaria te Lieshout (Brabant) al 7 generaties bier volgens een uniek familierecept. Zo waarborgt de brouwer al sinds 1719 de beste kwaliteit. Pure ingrediënten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater en vermout Bavaria zijn eigen gerst.

logo-small.png
Imbosweg 30, 7371 DD Loenen, Nederland
+31 (0) 55 505 83 00+31 (0) 55 505 83 00
+31 (0) 55 505 83 33

Welkom bij Blanken Controls, uw partner voor meet- en regelinstrumenten. Naast de levering van instrumenten staat Blanken Controls bekend om zijn klantgerichtheid en services op het gebied van kalibreren, ontzorgen van middelenbeheer en reparatie.

logo bcool.jpg
Businesspark Ijmond, Rooswijkweg 191, 1951 ML Velsen-Noord, Nederland

Bcool Klimaatbeheersing B.V. biedt duurzame en besparende koelinstallaties aan voor zowel de zakelijke als de particuliere branche. Vanuit onze onderneming in Velsen-Noord kunnen wij u 24 uur per dag een deskundige service aanbieden. Door onze ervaring en specialisatie op het gebied van koeltechniek en airconditioning is onze 24 uursservice snel en doelgericht. Ons magazijn bevindt zich ook in Velsen-Noord waardoor het mogelijk is dat wij snel en vakkundig onze apparatuur leveren en installeren.
Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze VCA-gecertificeerde installateurs en VCA2-gecertificeerd bedrijf, wat garant staat voor veilige en gediplomeerde werkzaamheden in risicovolle omgevingen. Bcool Klimaatbeheersing is tevens erkend bij de Stichting Emissiepreventie Koudetechniek (STEK) en Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL). Deze erkenningen maken Bcool een professioneel en sterk bedrijf op het gebied van koeltechniek en airconditioning.

logo (2).jpg
Nijverheidsweg 10, 2215 MH Voorhout, Nederland

Sinds de oprichting in 1813 en de start van de centrale verwarmingsafdeling in 1908, engineert, installeert en onderhoudt Bernard Schulte BV centrale verwarming, airconditioning, mechanische ventilatie en klimaatbehandelingsystemen in de industrie, agrarische sector, utiliteits- en woningbouw (nieuwbouw en verbouw). Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Per 1 juli 2011 hebben wij een nieuwe loot aan de boom: het loodgietersbedrijf C. Hundersmarck BV. Hierdoor kunt u voortaan naast centrale verwarming en airconditioning ook voor loodgieters- en dakbedekkingswerkzaamheden bij ons terecht.

Beuk Horeca logo.jpg
Industrieterrein Lage Weide, Atoomweg 68, 3542 AB Utrecht, Nederland
+31 (0) 30 241 06 66+31 (0) 30 241 06 66
+31 (0) 30 241 08 50

PROFESSIONELE HORECA INRICHTING
Beuk Horeca is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van horeca apparatuur, koeltechniek & grootkeukentechniek. Ook leveren wij luchtbehandeling en airconditioning systemen, grootkeukengereedschappen, vaatwastechniek, horecameubilair, kleinmaterialen en food service equipment voor horeca instellingen, bedrijfskeukens en restauratieve voorzieningen.

HET GROOTSTE KEUKENAPPARATUUR ASSORTIMENT

Beuk Horeca biedt u een groot assortiment aan keukenapparatuur. U kunt bij ons terecht voor alle apparatuur in uw grootkeuken. Van ovens tot koel- en vriescellen en van keukengerei tot professionele vaatwassystemen. Voor kwaliteitsproducten en de beste keukenoplossing, gaat u naar Beuk Horeca. Bovendien is ons gehele assortiment in onze webshop te vinden.

DE GOEDKOOPSTE HORECA APPARATUUR OCCASIONS

In onze webshop vindt u ook een zeer groot gedeelte van onze occasion afdeling. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom te Utrecht om alle gebruikte horeca apparatuur te bekijken.

bdr_logo.jpg
Bovenkamp 9, 1391 LA Abcoude, Nederland
+31 (0) 294 28 31 19+31 (0) 294 28 31 19
+31 (0) 294 28 45 57

Beun-De Ronde B.V. is one of the eldest reseller of laboratory equipment in the Netherlands. Almost 100 years of experience, extension and successes. Beun-De Ronde is divided into three different companies, BioSPX for Life Science, AddspeX for X-ray technologies and Beun – De Ronde for analytics, each with their own specialty and located in two countries in Europe.

The wide specialism of Beun-De Ronde in the laboratory and technology market expands day by day. Keeping track of the continuous flow of the market and the latest developments are a high priority and important to translate those developments into new successes.

Our team of sales, service and technical employees are well trained to provide the best advices and help with, during and after every purchase. Loyalty and long term relationships with our clients are just two of our core qualities.

This combination makes Beun-De Ronde a high quality supplier of laboratory equipment in different markets.

BITZER_Logo_44mm_XL_RGB-Green+Black_ClaimDE.jpg
Diepenbekerweg 30, 3500 Hasselt, België
(32) 11 325353(32) 11 325353
(32) 11 325363

YOU CAN’T SEE OUR PRODUCTS ANYWHERE. BUT YOU CAN FEEL THEM EVERYWHERE.

Refrigeration and air conditioning technologies are key elements of our world. The BITZER Group has been making a contribution with innovative products and services for 80 years. Our products maintain the optimum temperatures on buses, trains and in buildings and ensure food stays fresh at all times on its way to you. Perfection and precision shape our operations – and efficiency and sustainability our way of thinking. With specialist skills and lots of passion, we promote development in compressor technology and, in this way, fulfil our responsibility as a market leader.

logo BLR.jpg
Aardvletterweg 3a , 3417 XL Montfoort, Nederland

Familiebedrijf
BLR-Bimon is een familiebedrijf sinds 1969. Onze klanten en ook de werknemers kiezen er voor om bij een familiebedrijf te gaan werken. We gaan voor langdurige en duurzame relaties met zowel klanten, leveranciers, adviseurs en werknemers. BLR-Bimon kiest in alle opzichten voor een lange termijn strategie om de continuïteit te waarborgen.

Betrouwbaarheid
BLR-Bimon is een eerlijk bedrijf. Een afspraak is bij ons een afspraak en een belofte een belofte. U kunt ons aanspreken op onze verantwoordelijkheid.

Oplossingsgericht
We denken niet in problemen, maar in oplossingen!

Te allen tijden zijn wij bereid een oplossing te bedenken voor onze klanten. Wij verschuilen ons niet achter bureaucratische regeltjes, dikke technische rapporten of andere belemmeringen. Wij denken mee van advies tot onderhoud. Hierbij kiezen we voor duurzame en betaalbare oplossingen. BLR-Bimon is een bedrijf met een “hands-on” mentaliteit.

Innovatief
Al sinds 1969 zijn wij pioniers op het gebied van comfort airconditioning. We zijn ondertussen gegroeid tot een totaal installateur op het gebied van klimaatbeheersing met nog steeds dezelfde pioniersgeest als het gaat om innoverende technieken.

download.jpg
Groenewoud, Thomas Edisonweg 37, 5151 DH Drunen, Nederland
+31 (0) 416 38 72 50+31 (0) 416 38 72 50
+31 (0) 416 38 72 51

Bo-air levert en monteert producten ten behoeve van luchtbehandeling. Vanaf de luchtbehandelingskast, tot en met de kanalen en roosters.

Logo Bort de Graaf.jpg
Einsteinweg 15 b, 3752 LW Bunschoten-Spakenburg, Nederland
+31 (0) 33 298 48 89+31 (0) 33 298 48 89
+31 (0) 33 298 66 39

U schakelt ons in voor al uw vragen op het gebied van koelen, vriezen en klimaatbeheersing. Bort de Graaf Koel- en klimaattechniek… een koud kunstje!

Koudetechniek
Koelen, vriezen of warmte terugwinnen? Geen punt voor de mannen van Bort de Graaf Koel- en klimaattechniek.
We verdiepen ons in uw bedrijfsvoering en zorgen ervoor dat uw systemen daar naadloos op aansluiten.

Airco & Warmtepompen
Tropische temperaturen of strenge winters, de mannen van Bort de Graaf Koel- en klimaattechniek weten van wanten. In één klap heeft u een geruisloos en tochtvrij binnenklimaat.

logo Bothof.jpg
Lelystraat 57 L, 3364 AH Sliedrecht, Nederland
+31 (0) 184 42 04 21+31 (0) 184 42 04 21
+31 (0) 184 42 04 70

Bothof klimaattechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van airconditioning/warmtepomp installaties voor zowel de zakelijke als de particulieren markt. Tevens verzorgen wij deze activiteiten voor collega installateurs door geheel Nederland.

Sinds de start in 2003 zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming die staat voor kwaliteit.

Wij adviseren klimaatinstallaties met uw persoonlijke wensen en eisen als uitgangspunt. Door geheel merk onafhankelijk te werken kunnen wij voor u de meest geschikte apparatuur selecteren

Selectie Criteria:
– Uw eisen en wensen
– Gebruiksgemak / bedieningsgemak
– Prijs  / kwaliteitsverhouding
– Energiezuinigheid(eventueel de mogelijkheid tot het verkrijgen van Subsidie)

De kwaliteit van het binnenklimaat bepaalt in grote mate het functioneren / welzijn en de productiviteit op de werkplek. Het is niet verwonderlijk, dat een op de juiste wijze ontworpen en geïnstalleerde klimaatinstallatie een belangrijke bijdragen levert aan een optimaal binnenklimaat, waardoor de productiviteit toe neemt. In server ruimtes waar computers, telefooncentrales etc.. staan opgesteld is de juiste temperatuur en luchtvochtigheid van groot belang voor een goede en bedrijfszekere werking van deze apparatuur.

Ook voor service en onderhoud kunt u op ons rekenen, bij elke opdrachtgever geven wij advies opmaat voor het eventueel af te sluiten onderhoudscontract. Hierbij behoudt u een optimaal binnenklimaat en voorkomt u onverwacht hoge kosten. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens stringente normen en milieu eisen.

bouter_logo.png
Signaalrood 15, 2718 SG Zoetermeer, Nederland
+31 (0) 492 52 88 10+31 (0) 492 52 88 10
+31 (0) 492 47 77 05

Bouter B.V. is als toonaangevend bedrijf in de sector grootkeuken en grootkeukentechniek dé specialist voor het inrichten van professionele keukens, bedrijfs- en personeelsrestaurants, onderwijsinrichtingen, plaza’s en horeca-inrichtingen. Met meer dan 80 medewerkers en 40 jaar ervaring zijn talloze projecten tot grote tevredenheid van de gebruikers ingericht. Onze visie is gericht op het leveren van kwaliteitsproducten en het opleveren van een kwaliteitsproject als geheel. Ons verkoopprogramma is gebaseerd op deze visie. Wij zijn bijvoorbeeld business-partner van CaterTech, Küppersbusch, Ambach, Frima, Rational, Groku, Hobart, Meiko, Blanco, Vianen, Nu-Air en Gram.

Naast kwaliteitsproducten streven wij ook voortdurend naar verbetering van de kwalitatieve organisatie. Een transparante organisatie en onze VCA** 2008/5.1, ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 zijn hiervan voorbeelden.

Door middel van deze uitgebreide website geven wij u een beeld wat Bouter B.V. voor u kan betekenen. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om uw plannen aan ons voor te leggen. Een gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Sinds 6 juli 2015 is Bouter B.V. onderdeel van Sligro Food Group Nederland. Tevens zijn de bedrijven WKE Products B.V. uit Helmond (leverancier koel- en vriescellen) en Veld Service B.V. uit Assen (servicebedrijf grootkeukenbranche) per 1 januari 2016 geïntegreerd in Bouter B.V. en opereren vanaf die datum onder deze naam. Klik hier voor meer informatie.

Bras_logo.png
Limmerick 16, 1046 BH Amsterdam, Nederland

De wereld om ons heen verandert snel, ook als het gaat om koeltechniek. Of u nu een “gewone” airco nodig heeft of een complete koelinstallatie met vriescellen. Regels worden in snel tempo aangescherpt als het gaat om emissie, veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden. En u krijgt in directe zin te maken met al die nieuwe regels. En uiteraard met de controles die hiervan het gevolg zijn!

Bras Koeltechniek BV volgt deze veranderingen voor u op de voet. Door continue opleidingen zorgt zij er zo voor dat haar klanten volden aan alle (nieuwe) regels. Daarom hebben wij ons bedrijfsbeleid en dus onze website helemaal vernieuwd. Want koeltechniek is in deze tijd meer dan een apparaat. Het is een full-service concept waarmee u regels en bedrijfsvoering met een gerust hart kunt overlaten aan Bras Koeltechniek.

breezair-logo.png
Christiaan Huygensstraat 36A, 3291 CN Strijen, Nederland

Breezair maakt ‘s-werelds koelste, stilste en meest energie efficiëntste adiabatische koelsysteem. Breezair is stil, gebouwd voor langdurig gebruik, ontwikkeld met techniek die de gebruiker de controle geeft, levert frisse, koele en gezonde lucht en gebruikt minder water.

breijer.png
Geyssendorfferweg 5, 3088 GJ Rotterdam, Nederland
+31 (0) 10 2976500+31 (0) 10 2976500
+31 (0) 10 4641337

We geloven dat maatschappelijk en economisch succes begint bij mensen. Bij het individu. En dat de omgeving van grote waarde is voor mensen. We geloven dat goede facilitaire ondersteuning mensen kan helpen om zich beter te voelen, te stimuleren en te helpen om het beste van zichzelf te geven en beter te presteren. We geloven dat als facilitaire ondersteuning – zowel hard als soft facilities – in één geolied concept samenkomen, ze een aantoonbare bijdrage leveren aan het succes van mensen. En daarmee het succes van organisaties.

Asselsestraat 379, 7312 TS Apeldoorn, Nederland
+31 (0) 55 355 28 90+31 (0) 55 355 28 90
+31 (0) 55 355 28 90
logo buf.jpg
De Genestetstraat 40, 2032 ZK Haarlem, Nederland

Sinds 1999 is Buf Klimaatbeheersing gespecialiseerd in het plaatsen van en service verlenen aan airconditioning, warmtepompsystemen en ventileren met warmteterugwinning.
Buf Klimaatbeheersing heeft een team van mensen met plezier in hun werk.
Klanten groot of klein het klimaat moet er goed zijn.

logo.png
Westvlietweg 65, 2495 AA 'S-GRAVENHAGE, Nederland
+31 (0) 70 415 10 87+31 (0) 70 415 10 87
+31 (0) 70 415 18 84

Klimaatinstallatie en technisch beheer

Welkom bij Building & Climate Service BV.
Uw ideale partner op het gebied van technisch beheer gebouw gebonden installatie, klimaat installatie, meet en regeltechniek en AC / koude techniek.

Onze diensten:

 • Project management;
 • Energie management;
 • Meet en regeltechniek;
 • Klimaat techniek;
 • AC en koudetechniek;
 • Technisch beheer.

Hoe we het doen:

Wij zijn een ambitieus bedrijf waarbij we steeds op zoek gaan naar betrouwbare en nieuwe systemen welke afgestemd worden op al uw klimaat wensen, met als hoofddoel het ontzorgen van al uw gebouw gebonden installaties.

Kernwoorden van Building & Climate Service BV zijn:

 • Ontzorgen
 • Partnership
 • Flexibel
 • Cost Efficiënt
 • Know How
 • Onafhankelijk

Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Logos_BJ_CJ_klein.jpg
Hoofdstraat 23, 5121 JA Rijen, Nederland
+31 (0) 161 29 57 65+31 (0) 161 29 57 65
+31 (0) 161 29 57 66

BuildingJobs is dé specialist voor personeelsbemiddeling binnen de installatietechniek, klimaattechniek (HVAC), elektrotechniek, koeltechniek en koudetechniek. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met aansprekende vacatures.

Wij werken landelijk voor een grote diversiteit aan klanten: voor de multinationals, maar ook voor de starter. Wij zijn graag uw partner bij het optimaal inrichten van uw organisatie.

Onze database omvat meer dan 4000 kandidaten uit de branche, wordt dagelijks bijgewerkt en staat tot uw beschikking. Uw vacatures optimaliseren wij o.a. middels de Social Media.

Maak kennis met Team BuildingJobs

berg.png
Kellenseweg 17, 4004 JD Tiel, Nederland

Er is geen weg naar duurzaamheid; duurzaamheid is de weg

Carnot B.V. is een modern koeltechnisch bedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen, installeren en onderhouden van zeer energiezuinige koel- en vriesinstallaties en warmtepompen. De installaties van Carnot B.V. voldoen aan de strengste PED en NVKL normen.

Carnot installaties worden ingezet in veel verschillende omgevingen, van wetenschappelijk tot biomedisch, van laboratorium tot industriële koelingen.

Carnot installaties worden gekenmerkt door geheel eigen ontwerp en berekening; gericht op duurzaamheid, dus zeer energie zuinig gebruik, minimalisering van kosten voor service, onderhoud en vervanging en garantietermijnen tot maar liefst 25 jaar!

Dus voor het ontwerpen van koeltechnische installaties en warmtepompen op basis van uw wensen, bent u bij ons aan het goede adres!

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@carnot.nl of via: 0344 – 69 55 55