PHC Europe B.V..png
Nijverheidsweg 120, 4879 AZ Etten-Leur, Nederland
+31 (0) 76 543 38 33+31 (0) 76 543 38 33

Post: Postbus 494, 4870 AL, Etten-Leur
KvK: 20060778

Categoriën

Type bedrijf: Leverancier

Certificering: F-gassen (BRL100), ISO 9001, VCA

Specialisatie (installateurs): Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

PHC Europe B.V. is NVKL-lid

PHC Europe B.V.

Opgericht in 1990 als dochteronderneming van PHC Holdings Corporation, is het onze missie om een ​​toonaangevend, vertrouwd merk te worden met duurzame productoplossingen voor medische en biomedische vraagstellingen.  We willen onze klanten ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld te helpen verbeteren.

Al meer dan 28 jaar spelen wij in op de behoeften van onze farmaceutische, biotechnologische, klinische en industriële klanten, en bieden daarmee een uniek perspectief op het wetenschappelijk onderzoek in het algemeen. Als gevolg daarvan spelen we intern een belangrijke rol bij productontwikkelingen en de juiste toepassingen ervan, en hebben we serieus bijgedragen aan onze reputatie als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve medische- en laboratoriumapparatuur.

In deze jaren hebben we langdurige relaties opgebouwd met zowel toonaangevende farmaceutische, medische en biotechnologische bedrijven alsook belangrijke academische en onderzoeksinstellingen in Europa.
PHC Europe B.V. heeft de standaard gezet in vele opzichten; V.I.P.-panelen, Cool Safe compressoren, Actieve Contaminatie Controle en ‘s werelds eerste -152 ° C ULT vriezer. Waar PHC Europe B.V. het initiatief nam, volgden vaak anderen. Dit maakte ons een zeer belangrijke speler in zowel de ultra-lage temperatuur- als de CO2-markt.