Marketing & promotie

Sinds het ontstaan van de NVKL erkenning voor koude installateurs en klimaatinstallateurs is de NVKL volop bezig met het in de markt zetten van dit kwaliteitslabel. We zijn er trots op dat NVKL-installateurs staan voor kwaliteit en professionaliteit en communiceren dit jaarrond op verschillende manieren. We doen dit met name op social media, maar ook op beurzen en in relevante vakbladen -en sites. Binnen de NVKL houdt de projectgroep Marketing zich bezig met de promotiecampagne.

promotiemiddelen gebruiken

Er zijn verschillende promotiemiddelen ontwikkeld die u als NVKL-lid kunt gebruiken om uw bedrijf te promoten. U kunt hier mee uw bedrijf herkenbaar maken als NVKL-erkende kwaliteitsinstallateur. De promotiemiddelen zijn gratis beschikbaar. Op deze pagina vindt u alle downloads.

maak uw online bedrijfspagina compleet

De NVKL heeft een bedrijvengids op de website waar ieder NVKL-lid een eigen bedrijfsprofiel heeft. In de social media campagne linken we naar deze bedrijvengids. Bezoekers kunnen op verschillende categorieën zoeken naar NVKL-leden, bijvoorbeeld op PED, Natuurlijke Koudemiddelen of EPBD. Zorg er dus voor dat uw bedrijfsprofiel is ingevuld! Check uw profiel en mail uw meest recente gegevens naar info@nvkl.nl.

U kunt de volgende onderdelen bij ons aanleveren, zodat uw pagina een mooi visitekaartje wordt voor (potentiële) klanten.

  • Logo (in jpeg formaat)
  • Omschrijving van uw bedrijf
  • Foto’s (in jpeg formaat) of eventueel een link naar een bedrijfsvideo (dit moet altijd een link naar youtube zijn)
  • De categorieën waarin u gevonden wil worden (hieronder te downloaden)

➠ Categorieën Leveranciers
➠ Categorieën Installateurs 

laat uw expertise zien op social media

Kennis van de koudetechniek is onze specialiteit. Dit dragen we sinds eind 2015 actief uit op social media. We willen eindgebruikers hiermee informeren over alle relevante ontwikkelingen en wet- en regelgeving in de sector. Door het delen van de NVKL berichten op twitter, linkedin en facebook op uw eigen social media toont u ook uw expertise!

Meld u aan bij de volgende social media-accounts van de NVKL en u kunt de geplaatste berichten makkelijk delen met uw achterban:

➠ Twitter via https://twitter.com/VerenigingNVKL  
➠ LinkedIn via https://www.linkedin.com/company/nvkl  
➠ Facebook via https://www.facebook.com/NVKL-396084463740494/ 

Bekijk deze film met een uitleg hoe u berichten op social media kunt delen en doe mee!

Promotiemiddelen

De NVKL heeft voor uw bedrijfswagens autostickers in diverse formaten, zie onderstaand. Deze zijn via onze webshop te bestellen:

  • NVKL-stickers klimaatbeheersing (10×20) en (20×40)
  • NVKL-stickers koudetechniek (10×20) en (20×40)
  • NVKL-stickers koudetechniek en klimaatbeheersing (10×20) en (20×40)
  • NVKL-stickers zonder label (10 x 15) en (20 x 30)

Door middel van de infobladen kunt u uw klanten informeren over relevante wetgeving. U kunt gratis gedrukte exemplaren bestellen via de webshop.

Opties als u een eigen logo op de flyer geprint wil hebben:
1. U krijgt van ons het gewenste aantal flyers en print daar uw logo overheen
2. U ontvangt van ons de drukversie van de flyer en regelt met een eigen ontwerper/drukkerij dat de flyer met logo geprint wordt
3. U stuurt uw logo naar info@drukkerij-bakker.nl met vermelding van deze actie en het gewenste aantal. De flyers worden rechtstreeks naar uw bedrijf opgestuurd en gefactureerd.

Twitter

Downloads & producten

De NVKL heeft een aantal tools ontwikkeld die voor alle leden te gebruiken zijn. Klik hier voor het volledige overzicht.

Vind een NVKL-lid

Op zoek naar een erkend installateur of leverancier? Zoek per categorie of bij u in de buurt. Ga naar onze bedrijvengids.

NVKL Infographic F-gassen - Beschikbaarheid Koudemiddelen
NVKL Infographic F-gassen - Beschikbaarheid Koudemiddelen
NVKL-infographic-F-gassen-Beschikbaarheid-koudemiddelen.jpg
0.6 MiB
533 Downloads
Details