Sterk werkgeverschap

In het beleidsplan van 2024 heeft de Projectgroep Onderwijs & Arbeidsmarkt “Sterk werkgeverschap” als aandachtspunt opgenomen. Een van de opgenomen activiteiten hierbij is bijeenkomsten over leiderschap en behoud van personeel. Je medewerkers zijn je bouwsteen voor een succesvolle en moderne organisatie. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die investeren in medewerkers het beste presteren. Het voorkomt uitstroom en bevordert de sfeer en motivatie en dus de productiviteit.

Inhoud

  Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie

  Wij Techniek heeft al ruim 150 bedrijven geholpen om vooral aan de menskant van bedrijven te bouwen aan de toekomst. Door slimmer werken, betere communicatie en stimuleren van eigenaarschap creëren deze bedrijven een ontwikkelcultuur en voorkomen ze vertrek en uitval van personeel. NVKL en Wij Techniek gaan het land door met ontbijtsessies “Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie” om samen met P&O-ers, leidinggevenden en directies te sparren over duurzame inzetbaarheid, sociale innovatie en ontwikkelcultuur in de koudetechnische branche.

  Welke uitdagingen heeft jouw bedrijf op dit gebied? En welke oplossingen heb je gevonden? Samen bekijken we in deze ontbijtsessies wat er aan de hand is in onze branche en wat we kunnen doen.

  NVKL-leden

  Deze ontbijtsessies zijn exclusief toegankelijk voor lidbedrijven van NVKL die afdragen aan Wij Techniek. De sessies zijn ontwikkeld voor deelname van directieleden, bedrijfsleiders, HR-verantwoordelijken en personeelsvertegenwoordigers (OR). Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

  Vervolgafspraak

  Na afloop van de workshop is het mogelijk om een vervolgafspraak te maken met de adviseur om te bespreken hoe je met voor jouw bedrijf relevante thema’s aan de slag kunt gaan. Meer informatie over de inhoud van deze workshops vind je ook op de website van Wij Techniek.

  Meer informatie

  De speciaal voor NVKL-leden georganiseerde workshops in de vorm van een ontbijtsessie van 8.00 tot 10.30 uur vinden plaats op:

  • Leiden: woensdag 23 oktober
  • Zwolle: donderdag 24 oktober
  • Tilburg: woensdag 6 november
  • Arnhem: woensdag 13 november

  Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zet de data alvast in je agenda en houd onze website in de gaten. De aanmeldingen zullen binnenkort worden geopend.

  ? Hulp nodig?