Sinds het ontstaan van de NVKL-erkenning voor koude- en klimaatinstallateurs is NVKL volop bezig met het in de markt zetten van dit kwaliteitslabel. We zijn er trots op dat NVKL-installateurs staan voor kwaliteit en professionaliteit, daarom communiceren we dit het hele jaar door op verschillende manieren. We doen dit met name op social media, maar ook op beurzen en in relevante vakbladen en websites. Binnen NVKL houdt de  projectgroep Marketing, Communicatie en Events zich bezig met de promotiecampagne.

Er zijn verschillende promotiemiddelen ontwikkeld die je als NVKL-lid kunt gebruiken om jouw bedrijf te promoten. Je kunt hiermee jouw bedrijf herkenbaar maken als NVKL-erkende kwaliteitsinstallateur. Deze promotiemiddelen zijn gratis beschikbaar.

Maak jouw bedrijfsprofiel compleet!

NVKL heeft een bedrijvengids op de website waar ieder NVKL-lid een eigen bedrijfsprofiel heeft. In de social media campagne linken we naar deze bedrijvengids. Bezoekers kunnen op verschillende categorieën zoeken naar NVKL-leden, bijvoorbeeld op PED, koudemiddelen of EPBD. Zorg er dus voor dat jouw bedrijfsprofiel is ingevuld! Check jouw profiel en mail de meest recente gegevens naar info@nvkl.nl.

Je kunt de volgende onderdelen bij ons aanleveren, zodat jouw pagina een mooi visitekaartje wordt voor (potentiële) klanten.

Download categorie leveranciers Download categorie installateurs

Laat jouw expertise zien op social media

Kennis van de koudetechniek is onze specialiteit. Dit dragen we sinds eind 2015 actief uit op social media. We willen eindgebruikers hiermee informeren over alle relevante ontwikkelingen en wet- en regelgeving in de sector. Door het delen van de NVKL-berichten op Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook op jouw eigen social media toon je ook jouw expertise!

Meld je aan bij de volgende social media-accounts van NVKL, zodoende kun je de geplaatste berichten makkelijker delen met je achterban.

? Hulp nodig?