Ben je op zoek naar een goede koelinstallatie?

Dan ben je bij een NVKL-erkende installateur aan het juiste adres! Er zijn vele verschillende koelsystemen, voor elke situatie en elk product is er een passende koeloplossing. Het is belangrijk dat jouw producten op de juiste manier en op de juiste temperatuur gekoeld worden. Daarbij wil je zo min mogelijk energie verbruiken. De koudetechniek vereist daarom specialistische kennis. Alleen goed opgeleide koelspecialisten kunnen je helpen met het juiste koelsysteem.

Een NVKL-erkende installateur denkt daarbij aan duurzaamheid, energiebesparing, gebruik van restwarmte en veiligheid.

Naar de NVKL-erkenning

 

Gegarandeerd kwaliteit

Alle NVKL-erkende installateurs zijn in het bezit van de NVKL-erkenning. Dit betekent dat ze voldoen aan de eisen van de F-gassenverordening (verplichte wetgeving) en daarnaast aan eisen op het gebied van opleiding, vakkennis, materialen etc. Aan de NVKL-erkenning zijn de zakelijke geschillencommissie en de geschillencommissie voor consumenten gekoppeld. Als klant van een NVKL-lidbedrijf kun je daar altijd op terugvallen. 

Hulp bij keuze koelsystemen

Je hebt de keuze uit verschillende koelsystemen en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Kies je voor een NVKL-erkende installateur dan ben je zeker van professionele kwaliteit van jouw koelsysteem. De installateurs geven advies over de beste koelinstallatie voor jou, laat je dus goed informeren over je wensen. NVKL-erkende installateurs vind je via de bedrijvengids op de website.

Vind een NVKL-erkende installateur

Installatie door een erkende installateur betekent…

  • Optimaal presterende installaties
  • Voldoen aan alle verplichte wet- & regelgeving
  • Veiligheid voor jou en je medewerkers zijn de eerste prioriteit
  • Aandacht voor jouw bedrijfszekerheid en -continuïteit
  • Garantie door de NVKL-geschillenregelingen
  • Goede nazorg in de vorm van onderhoud en servicediensten
  • Installateurs door heel Nederland, dus altijd bij jou in de buurt!

Professionele koeling in ieder segment

Binnen NVKL zijn er installateurs voor elk segment, onder andere:

  • Horeca, Detailhandel, Grootkeukens en Supermarkten

Maar ook:

  • Chemische industrie, Koel- en vrieshuizen, Agrarische sector, Voedingsmiddelenindustrie, Distributiecentra, Voedselopslag, Transport (weg, scheepvaart, containers), Installatiebedrijven, ICT & Datacenters en Tuinbouw

Onderhoud koelinstallatie

Ben je eigenaar of beheerder van een koelinstallatie? Dan is het goed om te weten dat preventief onderhoud en periodieke inspecties (lekcontroles F-gassenverordening, periodieke herkeuring) verplicht zijn om uit te voeren. Ook waarborg je hiermee het maximale rendement uit jouw klimaattechniek, warmtepomptechniek, airconditioning, climate control of andere koelinstallatie. Zo garandeer je een veilige werksituatie in kantoren en andere soorten utiliteitsbouw.

Meer informatie

? Hulp nodig?