Ben je op zoek naar een goede klimaatinstallatie?

Dan ben je bij een NVKL-erkende installateur aan het juiste adres!

Ieder koel- en klimaatsysteem vraagt om een andere aanpak. Kies je voor een door de NVKL erkende installateur dan ben je zeker van kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Koudetechniek en klimaatbeheersing is namelijk een specialisme. Een paar graden kan voor jou het verschil maken en alleen specialisten zijn in staat om de temperatuur van jouw kantoor, bedrijfspand of horecagelegenheid optimaal te beheersen. Voor NVKL-erkende installateurs gaat dit hand in hand met duurzame en energiezuinige installaties.

Inhoud

  Kwaliteit gegarandeerd

  Erkende NVKL-installateurs zijn in het bezit van de NVKL-erkenning. Dit betekent dat ze voldoen aan de verplichte wetgeving en aan de eisen onder andere op het gebied van opleiding, vakkennis, materialen en veiligheid. Aan de NVKL-erkenning is een geschillenregeling gekoppeld waar jij als klant van een NVKL-lid altijd op kunt terugvallen.

  Meer over de NVKL-erkenning

   

  Hulp bij keuze klimaatsysteem

  Je hebt de keuze uit verschillende klimaatsystemen en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Kies je voor advies op maat en installatie door een NVKL-lid, dan ben je zeker van kwaliteit. Laat je dus goed informeren over je wensen en laat je door de professionals adviseren over de meest geschikte klimaatinstallatie voor jou. NVKL-erkende installateurs en lidbedrijven vind je in de bedrijvengids op onze website.

  Vind een NVKL-erkende installateur

   

  Professionele klimaatinstallatie

  Met een klimaatinstallatie creëer je een goed binnenklimaat in je bedrijf of huis. De installatie regelt de verkoeling en verwarming in alle ruimtes en zorgt voor een constante binnentemperatuur. Het voordeel van een professionele klimaatinstallatie is het milieuvriendelijke karakter de mogelijkheid om de benodigde energie per ruimte te kunnen regelen en bijstellen.

   

  Installatie door een NVKL-erkende installateur betekent…

  • Optimaal presterende klimaatinstallatie
  • Voldoen aan alle verplichte wet- & regelgeving
  • Veiligheid voor jou en je medewerkers zijn de eerste prioriteit
  • Aandacht voor jouw bedrijfszekerheid en -continuïteit
  • Garantie door de NVKL-geschillenregelingen
  • Goede nazorg in de vorm van onderhoud en servicediensten
  • Installateurs door heel Nederland, dus altijd bij jou in de buurt!

  Onderhoud klimaatinstallatie

  Als eigenaar of beheerder van een klimaatinstallatie ben je verplicht om preventief onderhoud en periodieke inspecties (lekcontroles F-gassenverordening, periodieke herkeuring) uit te laten voeren. Met deskundig onderhoud haal je bovendien het maximale rendement uit jouw klimaattechniek, warmtepomptechniek, airconditioning, climate control of andere klimaatinstallatie. Dit zorgt voor een veilige werksituatie in kantoren en andere soorten utiliteitsbouw.

  Meer informatie

  ? Hulp nodig?