Profiteer van mooie aanbiedingen

NVKL heeft afspraken met verschillende partners gemaakt. Door gezamenlijke inkoop kunnen alle NVKL-leden profiteren van kortingen, goede service en scherpe premies. Heb je vragen over hoe jij in aanmerking kunt komen voor deze kortingen? Stel ze dan via onze Helpdesk.

Stel hier jouw vraag

 • Members' Benefits

  Via het programma Members’ Benefits bieden tientallen bedrijven hun diensten aan tegen aanzienlijke kortingen, die mogelijk zijn door de gezamenlijke inkoop. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 40%. Je kunt als lid hiermee dus veel besparen op bijvoorbeeld telefoonkosten, automatisering, hotels, autohuur, et cetera.

  Naar Members’ Benefits

 • Zakelijke verzekeringen

  NVKL en Aon hebben voor de gehele branche een aantrekkelijk verzekeringspakket samengesteld. De verzekeringen zijn afgestemd op jouw risico’s en worden door NVKL aanbevolen. Aon Verzekeringen heeft een collectief verzekeringspakket ingekocht bij de verzekeraar met het beste aanbod. Door de sterke onderhandelingspositie en deskundigheid van Aon kun je als NVKL-lid profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service. Alle informatie over het NVKL-verzekeringspakket bij AON vind je op de website.

  Naar zakelijke verzekeringen

   

 • Verzuimloket

  NVKL werkt samen met ArboNed. ArboNed biedt ondersteuning bij preventie, verzuim, re-integratie én het gezond en fit houden van werknemers. Jouw vakmensen zijn immers onmisbaar. Dat kan je jaarlijks een flinke besparing in verzuimkosten opleveren. ArboNed heeft kennis van koudetechniek en klimaatbeheersing, kent onze uitdagingen en heeft ruime ervaring in de branche.

  Naar ArboNed

 • Employees' Benefits

  Door de collectieve contracten met een aantal leveranciers van producten en diensten krijgen personeelsleden van NVKL-leden aantrekkelijke voordelen. Het voordeelprogramma biedt leden een uitgebreid pakket met vaste kortingen en periodieke aanbiedingen op diverse producten en diensten, variërend van verzekeringen tot benzine en van wasmachines tot navigatiesystemen.

  Naar Employees’ Benefits

 • Particuliere verzekeringen

  Voor particuliere verzekeringen voor alle ondernemers en medewerkers kun je op de speciale website nadere informatie vinden en online een premieberekening maken.

  Naar particuliere verzekeringen

 • Overige kortingen

  • Als NVKL-lid ontvang je het vakblad RCC Koudetechniek & Luchtbehandeling gratis.
  • Je krijgt korting bij Opleidingscentrum GO° op een deel van het opleidingsaanbod.
  • Je krijgt 10% korting bij Aeres Tech Productions voor alle hulp bij de productie van je mooie bedrijfsfilm, een wervingsvideo om nieuwe medewerkers aan te trekken, een social-mediavideo en nog veel meer. 

  Download de brochure

? Hulp nodig?