Regelgeving over installaties

Of je nu op zoek bent naar informatie over koel- en klimaatinstallaties, warmtepompen, koudemiddelen of onderhoud en service, bij NVKL vind je alle informatie die je nodig hebt. Onze expertise en NVKL-erkende installateurs zorgen voor hoogwaardige en duurzame oplossingen die voldoen aan de laatste wet- en regelgeving.

Vind een NVKL-erkende installateur

Airconditioning en warmtepompen

De vraag naar kwaliteitsairconditioning is de afgelopen jaren fors gestegen. Er zijn grote verschillen in types airconditioning, maar ook in warmtepompsystemen die zowel koelen als verwarmen. Redenen genoeg om eens goed na te denken over je keuze voor het koelen van je huis.

Meer over airconditioning

Meer over warmtepompen

Koelinstallaties

Er zijn vele verschillende koelsystemen, voor elke situatie en elk product is er een passende koeloplossing. Het is belangrijk dat je producten op de juiste manier en op de juiste temperatuur gekoeld worden. Daarbij wil je zo min mogelijk energie verbruiken. De koudetechniek vereist daarom specialistische kennis. Alleen goed opgeleide koelspecialisten kunnen je helpen met het juiste koelsysteem. De NVKL-erkende installateur denkt daarbij aan duurzaamheid, energiebesparing, gebruik van restwarmte etc.

Hulp bij keuze koelsysteem

Je hebt keuze uit verschillende koelsystemen en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Kies je voor een NVKL-erkende installateur dan ben je zeker van professionele kwaliteit van jouw koelsysteem. Laat je dus goed informeren over je wensen en de installateurs adviseren je over de beste koelinstallatie.

Meer over koelinstallaties

Klimaatinstallaties

Met een klimaatinstallatie creëer je een goed binnenmilieu in jouw bedrijf of thuis. De installatie regelt de verkoeling en verwarming in alle ruimtes en zorgt voor een constante binnentemperatuur. Het voordeel van een klimaatinstallatie is het milieuvriendelijke karakter en dat het de mogelijkheid biedt om de benodigde energie per ruimte te kunnen regelen en bijstellen.

Hulp bij keuze klimaatsysteem

Je hebt de keuze uit verschillende klimaatsystemen en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Kies je voor een NVKL-erkende installateur dan ben je zeker van professionele kwaliteit van jouw klimaatsysteem. Laat je dus goed informeren over je wensen en de installateurs adviseren je over de beste klimaatinstallatie.

Meer over klimaatinstallaties

? Hulp nodig?