dienstverlening

U bent lid van de NVKL en dat biedt veel voordelen. Naast de meest actuele informatie in de sectoren koudetechniek en klimaatbeheersing, biedt de vereniging de leden advies en ondersteuning op allerlei vlakken, onder andere op het gebied van techniek, marketing en HR-zaken. Ook krijgt u hulp bij het behalen van de NVKL-erkenning, het certificaat voor alle installateurs binnen de NVKL.

Een andere belangrijke pijler van de NVKL is belangenbehartiging. NVKL heeft goede connecties met nationale en Europese overheden en belangenverenigingen en oefent invloed uit veranderingen in koeltechnische wetgeving. Een aantal keer per jaar worden er ledenbijeenkomsten georganiseerd om u op de hoogte te stellen van recente ontwikkelingen en is er gelegenheid om andere leden te ontmoeten. Bij de NVKL zijn zowel installateurs, als leveranciers, zelf installerende bedrijven, adviesbureaus en onderwijsinstellingen lid.

advies & ondersteuning

over techniek, marktinformatie, promotie, ledenkortingen, personeel en arbo

belangenbehartiging

standpunten en actuele lobbydossiers

bijeenkomsten

informatieve bijeenkomsten, netwerkmogelijkheden

Erkenning

alles over de nvkl-erkenning, audits en promotie

informatievoorziening

een overzicht van de meest recente berichtgeving

mijn nvkl

bekijk uw profielgegevens

wetgeving

Ondersteuning op het gebied van wet– en regelgeving is een belangrijk onderdeel van uw lidmaatschap. 
Klik hier voor informatie over alle relevante koeltechnische wetgeving.

lid worden?

De meeste informatie op deze website is alleen te bekijken met een ledenlogin. Wilt u graag lid worden van de NVKL, bekijk dan deze pagina over het NVKL lidmaatschap. Laat uw gegevens achter, dan sturen we u graag een informatiepakket toe.

Downloads & producten

De NVKL heeft een aantal tools ontwikkeld die voor alle leden te gebruiken zijn. Klik hier voor het volledige overzicht.

Vind een NVKL-lid

Op zoek naar een erkend installateur of leverancier? Zoek per categorie of bij u in de buurt. Ga naar onze bedrijvengids.