ledenkortingen

De NVKL heeft afspraken met verschillende partners gemaakt. Door gezamenlijke inkoop kunnen alle NVKL-leden profiteren van kortingen, goede service en scherpe premies.

bedrijfskortingen

Via het programma Members’ Benefits bieden tientallen bedrijven hun diensten aan tegen aanzienlijke kortingen, die mogelijk zijn door de gezamenlijke inkoop. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 40%. U kunt hiermee dus veel besparen op bijvoorbeeld telefoonkosten, automatisering, hotels, autohuur, et cetera.

Naar Bedrijfskortingen

zakelijke verzekeringen

De NVKL en Aon hebben voor de gehele branche een aantrekkelijk verzekeringspakket samengesteld. De verzekeringen zijn afgestemd op uw risico’s en worden door de NVKL aanbevolen. Aon Verzekeringen heeft een collectief verzekeringspakket ingekocht bij de verzekeraar met het beste aanbod. Door de sterke onderhandelingspositie en deskundigheid van Aon kunt u, als NVKL-lid, profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service. Alle informatie over het NVKL-verzekeringspakket bij AON vindt u op de website.

Naar Zakelijke verzekeringen

verzuimloket

De NVKL werkt samen met ArboNed. ArboNed biedt ondersteuning bij preventie, verzuim, re-integratie én het gezond en fit houden van werknemers. Uw vakmensen zijn immers onmisbaar. Dat kan u jaarlijks een flinke besparing in verzuimkosten opleveren. ArboNed heeft kennis van koudetechniek en klimaatbeheersing, kent onze uitdagingen en heeft ruime ervaring in de branche.

Naar ArboNed

personeelskortingen

Door de collectieve contracten met een aantal leveranciers van producten en diensten krijgen personeelsleden van NVKL-leden aantrekkelijke voordelen. Het voordeelprogramma biedt een uitgebreid pakket met vaste kortingen en periodieke aanbiedingen op diverse producten en diensten, varierend van verzekeringen tot benzine en van wasmachines tot navigatiesystemen.

Naar Personeelskortingen

particuliere verzekeringen

Voor particuliere verzekeringen voor alle ondernemers en medewerkers kunt op de speciale website nadere informatie vinden en online een premieberekening maken.

Naar Particuliere verzekeringen

overige kortingen

  • Als NVKL-lid ontvangt u het vakblad RCC Koudetechniek & Luchtbehandeling gratis.
  • U krijgt korting bij het NVKL opleidingscentrum GO° op een deel van het opleidingsaanbod.

Downloads & producten

De NVKL heeft een aantal tools ontwikkeld die voor alle leden te gebruiken zijn. Klik hier voor het volledige overzicht.

Vind een NVKL-lid

Op zoek naar een erkend installateur of leverancier? Zoek per categorie of bij u in de buurt. Ga naar onze bedrijvengids.