Bedrijfskortingen

Via het programma Members’ Benefits bieden tientallen bedrijven hun diensten aan tegen aanzienlijke kortingen, die mogelijk zijn door de gezamenlijke inkoop. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 40%. U kunt hiermee dus veel besparen op bijvoorbeeld telefoonkosten, automatisering, hotels, autohuur, et cetera.

Personeelskortingen

Door de collectieve contracten met een aantal leveranciers van producten en diensten genieten personeelsleden van NVKL-leden aantrekkelijke voordelen. Het voordeelprogramma biedt een pakket met vaste kortingen en periodieke aanbiedingen op diverse producten en diensten. Het aanbod is uitgebreid en varieert van verzekeringen tot benzine en van wasmachines tot navigatiesystemen.
Als u zelf een goed idee heeft om aan het pakket met voordelen toe te voegen, laat dat ons dan weten. Stuur uw idee naar info@nvkl.nl en er wordt bekeken in hoeverre dit realiseerbaar is.

Zakelijke verzekeringen op maat

De NVKL en Aon hebben voor de gehele branche een aantrekkelijk verzekeringspakket samengesteld. De verzekeringen zijn afgestemd op uw risico’s en worden door de NVKL aanbevolen. Aon Verzekeringen heeft een collectief verzekeringspakket ingekocht bij de verzekeraar met het beste aanbod. Door de sterke onderhandelingspositie en deskundigheid van Aon kunt u, als NVKL-lid, profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service. Alle informatie over het NVKL-verzekeringspakket bij AON vindt u op de website.

Particuliere verzekeringen

Voor particuliere verzekeringen voor alle ondernemers en medewerkers kunt op de speciale website nadere informatie vinden en online een premieberekening maken.

Vakblad RCC Koudetechniek & Luchtbehandeling

Als NVKL-lid ontvangt u het vakblad RCC Koudetechniek & Luchtbehandeling gratis.