Een stageplek als toetje

Ben jij een tweede-, derde- of vierdejaars hbo-student? Volg je een technische studie en wil je met ondernemers uit de koude- en klimaattechniek in gesprek gaan over stage- en carrièremogelijkheden in de koudetechniek? Dan is dit je kans!

NVKL, de branchevereniging van koeltechnische bedrijven, organiseerde kortgeleden drie hbo Mix & Match diners om studenten in contact te brengen met echte ondernemers. Deze diners vonden toen plaats op verschillende locaties door het land: in Eindhoven, in Zwolle en in Delft.

Tijdens het hbo Mix & Match diner word je gekoppeld aan de crème de la crème uit de koude- en klimaattechniek en heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen. Onder het genot van een heerlijk diner (en goede wijn) verzeker jij je misschien wel van een leuke stageplek of baan!

Benieuwd welke bedrijven er aanwezig kunnen zijn?

Bekijk onze bedrijvengids

Hoe ziet zo’n avond eruit?

Na ontvangst (uiteraard met aperitiefje), trappen we af met een korte introductie in de koude- klimaattechniek. Vervolgens luister je naar de pitches van alle aanwezige ondernemers die iets gaan vertellen over hun bedrijf, wat zij te bieden hebben en waarom jij als student met ze in gesprek zou moeten gaan.

Na de pitches gaan we dineren, waarbij je na iedere ronde aan een andere tafel plaats neemt. Dit geeft jou de mogelijkheid om met meerdere ondernemers in gesprek te gaan en connecties op te doen. De avond sluiten we af met een netwerkborrel, waar je concrete afspraken kan maken en/of gegevens kan uitwisselen.

Bij onze lidbedrijven is een grote behoefte aan hbo-studenten, dus pak je kans! Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws over nieuwe hbo-diners bij jou in de buurt? Meld je dan aan en we zullen contact met je opnemen zodra er weer een diner op de planning staat.

We rekenen op je als jij je aanmeldt

Het diner is helemaal gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door NVKL.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen, dan kom je op de wachtlijst te staan. Zodra je je aanmeldt ontvang je een bevestiging van inschrijving. Uiterlijk twee weken voor het evenement ontvang je van ons een bevestiging van deelname. Wanneer je van ons een bevestiging ontvangt, verwachten we ook dat je komt.

Op het aanmeldformulier vragen wij om een korte motivatie waarom je aan deze avond mee wil doen. We zijn erg benieuwd wat jij uit deze avond wil halen en wat je verwachtingen zijn. Mocht je bepaalde allergieën en/of dieetwensen hebben, dan kun je dit via het formulier alvast doorgeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Blijf op de hoogte

Houdt deze pagina en onze socialmediakanalen (Facebook en Instagram) in de gaten, om op de hoogte te blijven. Of meld je aan om een e-mail te ontvang zodra er weer een Mix & Match diner wordt georganiseerd.

Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar info@nvkl.nl.

Bekijk onze veelgestelde vragen over de hbo Mix & Match diners

  • Voor wie is het hbo-diner bedoeld?

    Tweede-, derde- of vierdejaars hbo-studenten met een technische studie.

  • Wat zijn de kosten van het hbo-diner?

    Helemaal gratis, maar als je je aanmeldt rekenen we op je!

  • Is het mogelijk om als hogeschool een hbo-diner aan te vragen?

    Ja zeker! Neem hiervoor contact op met brenda@nvkl.nl

? Hulp nodig?