johnson controls.jpg
West, Pieter Zeemanweg 16, 3316 GZ Dordrecht, Nederland
+31 (0) 78 630 50 10+31 (0) 78 630 50 10
+31 (0) 78 618 69 80

Post: Postbus 399 3300 AJ DORDRECHT
KvK: 20104886

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek, Leverancier

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, NH3, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Distributiecentra - voedselopslag, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Scheepvaart, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Specialisatie (leveranciers): Apparaten, Componenten, Systemen

Johnson Controls Systems & Service B.V. is NVKL-lid

Johnson Controls Systems & Service B.V.

De toekomst wordt vandaag gebouwd en als het aan Johnson Controls ligt, wordt die toekomst productiever, veiliger en duurzamer. We maken intelligente gebouwen, efficiënte energieoplossingen, een geïntegreerde infrastructuur en innovatieve transportsystemen die naadloos samenwerken om de belofte van slimme steden en gemeenschappen waar te maken. Onze belofte draait om innovaties die het leven van mensen — en de wereld — beter maken.
Johnson Controls is een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat zich met diverse technologieën richt op verschillende industrieën en tal van verschillende soorten klanten bedient in meer dan 150 landen. Onze toewijding aan duurzaamheid bleek al bij onze oprichting in 1885, na de uitvinding van de eerste elektrische kamerthermostaat. Via een strategische focus op onze gebouwen en energiegroeiplatforms willen wij onze klanten succesvol maken en meer waarde leveren aan al onze aandeelhouders.

Op onze site kunt u zien hoe onze innovatieve oplossingen de toekomst van efficiënte steden aansturen.
http://www.johnsoncontrols.com/nl_nl