VAN DEN BRINK_LOGO_1.52_DEF_1_FC_72dpi.jpg
Bedrijvenpark rw50, Eckertstraat 27, 8263 CB Kampen, Nederland
+31 (0) 38 333 27 35+31 (0) 38 333 27 35

Post: Eckertstraat 27 8263 CB KAMPEN
KvK: 08198068

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, NH3, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Scheepvaart, Supermarkten, Wegtransport en containerkoeling, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Van den Brink Koeltechniek B.V. is NVKL-lid

Van den Brink Koeltechniek B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en repareren van koeltechnische installaties en klimaatinstallaties. Onze vakgebieden zijn koel- & vriestechniek, klimaattechniek, luchtbehandeling en airconditioning.

Onze speerpunten:

Snelle 24-uurs Service

Eén van onze speerpunten bij Van den Brink Koeltechniek is een snelle service. Bij storingsmeldingen zijn wij meestal dezelfde dag nog bij u om de problemen op te lossen.Onze 24-uursservice met ervaren en deskundige monteurs staat 7 dagen per week voor u klaar. Ook als u nog geen klant bent van ons. Ook voor installaties die niet door Van den Brink Koeltechniek geïnstalleerd zijn.

Afspraak = afspraak

Nog een ander belangrijk speerpunt van Van den Brink Koeltechniek is betrouwbaarheid. Wij gaan graag een langdurige relatie met u aan. Afspraken komen we na, zoals het hoort.

Meedenken en goede communicatie

Wij denken met u mee naar de beste oplossing in uw situatie. Geen enkel project is hetzelfde, en daar houden wij rekening mee. Tijdens elke fase van het project zijn er korte lijnen en persoonlijke aandacht. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie tijdens het project. Ook voor onderhoud en reparatie van uw koelcel, vriescel, airconditioning of andere koel- & vriesinstallaties denken wij met u mee naar het meeste geschikte onderhoudscontract.