12 april 2024 1 min

Op donderdag 11 april vond alweer de tweede kringbijeenkomst plaats, in het mooie pand van lidbedrijf Van den Brink Koeltechniek in Kampen. De aftrap van de kringbijeenkomsten dit jaar was op 2 april, bij lidbedrijf Smith-Holland in Spijkenisse. Het is geweldig dat we kunnen rekenen op de gastvrijheid van de lidbedrijven, dat maakt de bijeenkomsten interessanter omdat er natuurlijk ook een kijkje in het bedrijf wordt genomen.

Verloop kringbijeenkomsten

De kringbijeenkomsten zijn kleinschalig (vergeleken met bijvoorbeeld de regiobijeenkomsten) omdat het de bedoeling is dat het een open ‘rondetafel’- discussie wordt. Dat is zowel bij Smith-Holland als bij Van den Brink prima gelukt!

Het zal geen verrassing zijn dat de F-gassenverordening en de implementatie ervan het middelpunt waren van de gesprekken. Er is vooral gesproken over wat de nieuwe F-gassenverordening concreet betekent en wat de verschillende uitdagingen zijn, afhankelijk van in welke tak van de koel- en klimaattechniek men werkt. Vragen die opkwamen waren onder meer: ‘Hoe ziet de toekomst van VRF – zonder R410A – eruit?’ en ‘Hoe kunnen we de nieuwe hercertificering het beste vormgeven?’

Wil jij ook nog graag een kringbijeenkomst bijwonen en jouw vragen beantwoord krijgen? Je kunt je als NVKL-lid nog steeds aanmelden voor een van de onderstaande vier kringbijeenkomsten:

24 april – Assumburg Koeltechniek, Uitgeest
16 mei – BLR-Bimon, Montfoort
23 mei – PCT Koudetechniek, Deurne
27 mei – Equans Noord-Nederland, Roden

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?