25 april 2024 1 min

NVKL organiseert in de maanden april en mei een zestal kringbijeenkomsten speciaal voor installatiebedrijven door het hele land. Tijdens de kringbijeenkomsten krijgen NVKL-leden de kans om met collega-ondernemers het gesprek aan te gaan en ervaringen/ideeën met elkaar te delen. De kringbijeenkomsten vinden plaats bij diverse NVKL-lidbedrijven, waardoor je de mogelijkheid hebt om op bezoek te gaan bij een mede NVKL-lid in jouw regio. Op deze manier kun je kennis maken met een bedrijf in de buurt, netwerken met andere installatiebedrijven en het gesprek aangaan over belangrijke thema’s die op dit moment in de branche spelen.

Ondertussen zijn we op de helft van onze reeks kringbijeenkomsten. Tijdens de eerste drie kringbijeenkomsten waren wij onder andere te gast bij:

  • Smith Holland in Spijkenisse
  • Van den Brink in Kampen
  • Assumburg in Uitgeest

Hartelijk dank voor de gastvrijheid en de ruimte om met elkaar bijeen te komen.

Kringbijeenkomsten mei

In mei vinden nog drie kringbijeenkomsten plaats, schijf je in via onderstaande knoppen voor de kringbijeenkomst bij jou in de buurt:

Donderdag 16 mei – BLR-Bimon in Montfoort

Aanmelden

Donderdag 23 mei – PCT Koudetechniek in Deurne

Aanmelden

Maandag 27 mei – Equans locatie in Roden

Aanmelden

Thema 2024: Implementatie F-gassenverordening en duurzame koudemiddelentransitie

De kringbijeenkomsten van dit jaar staan in het teken van de nieuwe F-gassenverordening. Deze verordening is sinds 11 maart van kracht in alle EU-lidstaten. Tijdens de kringen vertellen we je wat er staat te gebeuren en lichten we de product- en bijvulverboden toe. Daarnaast zal tijdens de bijeenkomsten gesproken worden over het (door)ontwikkelen en implementeren van een leer- en toetsprogramma om nieuwe en bestaande vakkrachten van de juiste kennis en vaardigheden te voorzien.

Programma

16:00 uur – Ontvangst met koffie/thee
16:30 uur – Presentatie & rondleiding gastbedrijf
17:15 uur – Discussie Implementatie F-gassenverordening
18:00 uur – Maaltijd verzorgd door gastbedrijf
18:45 uur – Discussie Duurzame koudemiddelentransitie
19:45 uur – Borrel
20:30 uur – Afsluiting

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?