NordCap-logo.png
Zuid II, Kanaaldijk 34, 2741 PA Waddinxveen, Nederland
0031 85 104 33 750031 85 104 33 75

Post: Kanaaldijk 34 2741 PA WADDINXVEEN
KvK: 51735954

Categoriën

Type bedrijf: Leverancier

AKE-Ideal NordCap B.V. is NVKL-lid

AKE-Ideal NordCap B.V.

Ake- Ideal NordCap B.V.
NordCap GmbH en Ake-Ideal Nederland hebben in 2014 hun krachten gebundeld en wordt met ingang van 1 januari 2014 vertegenwoordigd onder de naam Ake-Ideal NordCap B.V.

Ake-Ideal
Sinds de oprichting in 2011 van AKE-Ideal Nederland, importeren wij vanuit de fabriek in Oostenrijk -exclusief voor Nederland- hoogwaardige koel- en warmtetechniek geïntegreerd in allerlei Inox/RVS-constructies.
Onze producten worden bij diverse retailers in verschillende branches geplaatst, zoals ‘to-go’ stores, hotel/restaurants en bars/cafés. Tijdens evenementen, maar ook op high traffic locaties, zoals bv. een luchthaven worden onze producten veelvuldig ingezet. Denk hierbij aan drankenkoelingen, koel- en vriesmeubelen, (selfservice)vitrines, wand- en wijnkoelingen en ijsmeubelen.

NordCap
Dé groothandel en fabrieksvertegenwoordiging voor commerciële koeltechniek, kook- en spoelapparatuur, al meer dan twee decennia op de markt. Met meer dan 6.000 artikelen bevat onze collectie het compleetste assortiment voor de gastronomie, catering- en horecabedrijven en de winkelinrichting. Wij onderscheiden ons door vier factoren: advies en kwaliteit, in combinatie met voorradige producten en service.

Op deze manier vertrouwen steeds meer klanten op ons! Of het nu om de vakhandel gaat, om planners, architecten of de industrie: ze hebben allemaal in de loop der tijd geprofiteerd van de deskundigheid en continuïteit van NordCap.

Maar naast continuïteit wordt er ook altijd innovatie verlangd. Vooral bij speciale oplossingen op maat o.a. voor de winkelinrichting staan we onze partner terzijde met raad en daad. Bovendien worden energiezuinige oplossingen steeds belangrijker. Vandaag de dag zijn we op dit gebied al met een groot aantal innovatie technologieën uitstekend opgesteld en willen we ook in de toekomst voorop lopen.