Koelplan Soesterberg

Koelplan Soesterberg2017-10-25T16:34:32+00:00
Koelplan-Logo.jpg
Sterrenbergweg 19, 3769 BS Soesterberg, Nederland
+31 (0) 346 35 00 35+31 (0) 346 35 00 35

Post: Sterrenbergweg 19, 3769 BS Soesterberg, Nederland
KvK: 01070751

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): Detailhandel, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Ziekenhuizen/laboratoria

Koelplan Soesterberg is NVKL-lid

Koelplan Soesterberg

Een binnenklimaat op maat
Koelplan ontwikkelt voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers in de zakelijke markt energiezuinige, klimaatvriendelijke oplossingen.

Koelplan is een doorgewinterde kennisorganisatie die bestaande technologieën aanwendt voor innovatieve verwarmings- en koelingsconcepten. Oplossingen die volledig voldoen aan de nieuwe wetgeving met betrekking tot het uitbannen van fossiele brandstoffen in gebouwen.

Vanuit dat gegeven luistert Koelplan nauwgezet naar uw behoefte en ontwikkelt op basis daarvan toekomstbestendige, turn-key oplossingen die beantwoorden aan al uw eisen ten aanzien van comfort, continuïteit en kostenbeheersing.

Koelplan is op basis van zijn ervaring, innovatievermogen en kennisvoorsprong op het gebied van moderne warmtepomptechnologieën uw partner in binnenklimaatoplossingen die u zorgeloos de nieuwe wereld in loodst.

Feilloze installatie
Ideeën en innovaties zijn alleen van waarde als ze perfect uitgevoerd worden. U kunt wat dat betreft volledig op Koelplan rekenen. Niet alleen onze jarenlange ervaring en hoog gekwalificeerde technische medewerkers, ook onze logistiek en bedrijfsprocessen die volledig afgestemd zijn op efficiency, snelheid en service, garanderen een vlekkeloos resultaat.

Altijd dichtbij
Vanuit zeven vestigingen is Koelplan de enige aanbieder in dit veld die op het gebied van advies, installatie en service heel Nederland kan bedienen.