Wehako .png
Aartsdijkweg 69, 2676 LE Maasdijk, Nederland
+31 (0) 174 51 00 45+31 (0) 174 51 00 45

Post: Aartsdijkweg 69 2676 LE MAASDIJK
KvK: 24175846

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Koudetechniek

Certificering: F-gassen (BRL100), PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Horeca, Leisure, Overheid, Scheepvaart, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Wehako Koudetechniek B.V. is NVKL-lid

Wehako Koudetechniek B.V.

Totaalconcept in koudetechniek
Wehako Koudetechniek levert koudetechnische totaaloplossingen voor diverse markten. Van advies en ontwerp, tot levering, installatie en onderhoud. Met 30 jaar aan kennis en ervaring zetten wij ons dagelijks in om onze klanten te voorzien van koelinstallaties die voor hen optimaal efficiënt, energiezuinig en duurzaam zijn.

In de afgelopen 30 jaar heeft Wehako koudetechniek ervaring opgedaan in veel verschillende markten, van de horeca en grootkeuken markt, tuinbouw en AGF tot vers-speciaalwinkels en maritieme projecten. Dit maakt Wehako een echt allround koeltechnisch installatiebedrijf.

Ontwerp van uw koelinstallatie
Na een inventarisatie van uw wensen, eisen en situatie komen wij met een advies en ontwerp op maat. Het ontwerp is een belangrijke fase, hierin worden belangrijke aspecten verwerkt zoals afmeting en plaats, uitgifte en routing en de klimaatomstandigheden.

Leveren van koelapparatuur
Zowel bij nieuwbouw als vervanging is de planning heilig. Een tijdige levering is belangrijk voor u als klant. Die zorg nemen wij bij Wehako koudetechniek graag uit handen. Door de goede relaties met onze vaste leveranciers kunnen wij garant staan voor een tijdige levering.

Strakke planning.
Wij stellen in overleg met u de ideale planning op. Wat is haalbaar en wat is efficiënt? Uw persoonlijke projectmanager van Wehako Koudetechniek bewaakt deze planning en vormt de schakel tussen leveranciers en klant.

Installatie van koelapparatuur
Onze gecertificeerde en ervaren monteurs zijn vertrouwd met onze installaties en apparatuur. Dat betekent dat zij deze vlot kunnen installeren en in bedrijf stellen. Ook als het nodig is zijn zij flexibel genoeg om ter plekke een slimme oplossing te bedenken.

Service en onderhoud
Storingen van koelinstallatie en -apparatuur betekent dat de producten waarmee gewerkt wordt in kwaliteit achteruit gaan. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen, daarom geven wij 5 jaar volledige garantie op al onze koelapparatuur in combinatie met een onderhoudscontract.
Mocht er ondanks alles toch een storing optreden, dan zij wij uiterlijk 24 uur naar melding ter plekke.

Eigen import koelapparatuur
Bij Wehako Koudetechniek importeren wij zelf onze koelapparatuur. Dit is niet voor niets, de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze apparatuur zijn van buitengewoon hoog niveau. Wij hebben al vele jaren een uitstekende relatie met onze leveranciers en dat brengt vele voordelen met zich mee.

Certificeringen
Wehako koudetechniek is door de NVKL erkend installateur met NVKL-kwaliteitslabel. NVKL is de brancheorganisatie voor Koudetechniek & Klimaatbeheersing. Als erkend NVKL installateur voldoen wij aan alle eisen van de F-gassenverordening en staan wij garant voor kwaliteit. Tevens is Wehako PED en VCA* gecertificeerd. Wanneer u voor Wehako Koudetechniek kiest betekent dit dat u kiest voor een installateur die voldoet aan VCA en ARBO veiligheidseisen.