Logo Voets  Donkers.jpg
Nobelweg 8, 5482 NN Schijndel, Nederland
+31(0)73-5492911+31(0)73-5492911
+31(0)6-19440692+31(0)6-19440692
+31(0)73-5478874

Post:
KvK:

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Koudetechniek, Leverancier

Certificering: NH3, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Distributiecentra - voedselopslag, Scheepvaart, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria

Specialisatie (leveranciers): Systemen

Voets & Donkers Koeltechniek BV is NVKL-lid

Voets & Donkers Koeltechniek BV

Voets & Donkers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van koelinstallaties en luchtbehandelingssystemen. Onze kracht zit in de combinatie van innovatief vermogen en een kostenefficiënte productie: we hebben de kennis in huis om met u mee te denken en te ontwerpen, én de mogelijkheden om uw product tegen lage kosten voor u te produceren. Wat we ook voor u doen, we bieden altijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing, die past bij uw doelstellingen.

Ons vakgebied strekt zich uit over de volledige breedte van de industriële koel- en vriestechniek en luchtbehandeling, met een specialisatie op het gebied van kaasrijping, voedselverwerking, high care, cleanrooms en airconditioning. Overal waar u een omgeving met gecontroleerde luchtcondities wilt creëren, kunnen wij u van dienst zijn. Of u nu een grote of kleine opdracht bij ons neerlegt, we pakken iedere uitdaging met plezier, deskundigheid en professionaliteit op. Daarbij deinzen we er niet voor terug volledig nieuwe technieken en toepassingen te ontwikkelen. Technieken die we door de jaren heen zelf hebben ontwikkeld, zetten we nu nog iedere dag succesvol in voor onze klanten.