koelsysteem industrie.jpg
Duwboot 19, 3991 CD Houten, Nederland
+31 (0) 30 638 00 00+31 (0) 30 638 00 00

Post: Postbus 151 3990 DD HOUTEN
KvK: 30225455

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, NH3, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

IBK B.V. is NVKL-lid

IBK B.V.

IBK B.V. realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

Airconditioning
Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

Koudetechniek
Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.

Think People
Bij alles wat wij doen staan mens, wereld en toekomst centraal. Wij willen op alle denkbare manieren bijdragen aan een gezonde, groene toekomst. Om die groene toekomst te realiseren, moeten economisch rendement en sociaal rendement gelijke tred houden met elkaar. Dat uit zich op allerlei manieren.

Wij werken bijvoorbeeld het liefst met natuurlijke koudemiddelen. Het aantal installaties waarin natuurlijke stoffen gebruikt worden voor het koelproces neemt ieder jaar toe en zal de komende jaren naar verwachting oplopen tot tachtig procent.

Een andere manier waarop wij bijdragen aan een duurzame toekomst is innovatie. Door voortdurend te blijven investeren in het ontwikkelen van nieuwe systemen en het verbeteren van bestaande technologieën helpen wij organisaties om hun carbon footprint drastisch te verminderen. Zo dragen wij ons steentje bij aan het realiseren van de klimaatdoelstellingen.

Dat wij duurzaam ondernemen, is ook te zien aan de manieren waarop wij intern met elkaar omgaan. Wij bieden een veilige, prettige en kansrijke werkplek aan mensen van alle leeftijden, ongeacht hun achtergrond. Onze focus op mens en milieu maakt ons anders. Het maakt ons bijzonder. Het maakt ons IBK B.V..