veerhoek_logo.png
Nijverheidstraat 1, 4416 BV Kruiningen, Nederland
+31 (0) 113 38 11 13+31 (0) 113 38 11 13
+31 (0) 113 38 10 95

Post: Nijverheidstraat 1 4416 BV KRUININGEN
KvK: 56537905

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Horeca, Onderwijs/kinderopvang, Particulieren, Wegtransport en containerkoeling

J.K. Veerhoek Koel & Elektrotechniek B.V. is NVKL-lid

J.K. Veerhoek Koel & Elektrotechniek B.V.

Van de slager op de hoek tot het visverwerkingsbedrijf op het industrieterrein. JK Veerhoek Koel- en Elektrotechniek staat voor iedereen klaar als het gaat om producten die gekoeld of ingevroren moeten worden.

Het bouwen van koeltechnische apparatuur tot service en onderhoud aan de installatie. Dit doen wij voor kleine en grote bedrijven in vis, fruit, vlees, brood, drank, aardappelen of een ander product dat gekoeld moet worden.

De koelinstallaties worden afgestemd op het product. Peren worden nu eenmaal een graadje kouder bewaard dan appels. Elk product vereist zijn specifieke temperatuur. Afhankelijk van de grootte van de koel- of vriescel zoeken wij samen met u naar de beste oplossing.

Voor nieuwbouw komen we naar u toe om te bespreken wat er nodig is en wat de beste oplossing is.

Na het bouwen staan we klaar voor u om het onderhoud en de service aan de koelinstallatie te verrichten. Als bedrijf staan we bekend dat we zo snel mogelijk storingen oplossen, we staan 24 uur per etmaal, zeven dagen in de week klaar voor onze klanten.