Installatieweg 27, 8251 KP Dronten, Nederland
Tel: 0321-769054Tel: 0321-769054

Post: Installatieweg 27, 8251 KP Dronten, Nederland
KvK: 63639459

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek, Leverancier

Certificering: VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria

Specialisatie (leveranciers): Systemen

Keyter Intarcon Nederland BV is NVKL-lid

Keyter Intarcon Nederland BV

KEYTER Technologies is geboren uit een spontaan initiatief van een gespecialiseerde groep van engineers, vakspecialisten en de voormalige oprichters en managers van CIATESA.

KEYTER Technologies is opgericht in 2000 om te investeren in koel-, vries- systemen en airconditioning voor duurzame energie projecten.

KEYTER Technologies nam de plicht om de kennisoverdracht te bevorderen in het vakgebied, het opleiden van jong talent en nam deel in bedrijven en projecten waarbij technologische innovaties en behoud van het milieu plaatsvonden.

De synergie tussen : koelen, vriezen en airconditioning, leverde de geboorte op van nieuwe opkomende bedrijven en bedrijven binnen de KEYTER groep.

De activiteiten en uitvoering gebeuren vanuit Zuid Spanje met een strategische positie in eigen land en de focus op Europa , Noord Afrika, het Midden Oosten en Zuid – Midden Amerika.

In 2007 richtte KEYTER Technologies met strategische partners uit de koelbranche INTARCON op, een nieuwe fabrikant voor koel- en vries- apparatuur.

KEYTER Technologies lanceerde in 2012 Keyter OEM, om maatwerk producten te fabriceren en te leveren en vervolgens ontstond Keyter HVAC Industries voor de standaard producten.

In 2018 is het bedrijf GENAQ officieel van start gegaan en is toegewijd aan het ontwikkelen, produceren en leveren van atmosferische water generatoren, die uit de in de lucht aanwezige vochtdeeltjes, overal ter wereld schoon en vers drinkwater kunnen maken.

De Nederlandse dochter van deze 3 bedrijven, KEYTER INTARCON NEDERLAND BV is in 2015 in Nederland van start gegaan met het kantoor in Dronten. Het klant specifiek aanpassen van onze standaard machines, aan de wensen en eisen van de klant, is ons sterke punt en goede (ouderwetse) service is voor ons het allerbelangrijkste en wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers en eindgebruikers.

Keyter Intarcon Nederland BV is sinds de oprichting lid van de NVKL en zowel erkend specialist voor de koude techniek als klimaat beheersing.

E-mail:
kantoor@keyter-intarcon.nl (Algemeen)
techniek@keyter-intarcon.nl (Technische vragen)
service@keyter-intarcon.nl (Service aangelegenheden)

Website:
http://www.keyter-intarcon.nl (nog onder constructie)
http://www.keyter.nl
http://www.intarcon.nl
http://www.genaq.com