akore.png
Helium 10, 4751 XB Oud Gastel, Nederland
+31 (0) 165 56 37 08+31 (0) 165 56 37 08

Post: Helium 10 4751 XB OUD GASTEL
KvK: 20066738

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Certificering: EPBD A keuring, PED

Specialisatie (installateurs): Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Particulieren, Supermarkten, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Akore B.V. is NVKL-lid

Akore B.V.

Akore officieel dealer van Brink klimaatbeheersing
Welkom bij Akore, specialist in klimaatbeheersing voor heel West-Brabant, Zeeland en Drechtsteden. Wij installeren airconditioners en luchtverwarmingsystemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en lopen al bijna twintig jaar voorop in kwaliteit, klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Uiteraard dragen wij eveneens zorg voor service, onderhoud en renovatie. Maar klimaatbeheersing omvat meer. Wist u bijvoorbeeld dat we ook ventilatiesystemen, luchtbehandelingsystemen en stofzuigsystemen leveren voor scholen, woningen, horecabedrijven, sportkantines en de industrie? Dat is wat we bedoelen met ‘allround in klimaatbeheersing’!

Meer weten? Bel ons op telefoonnummer 0165-56 37 08 of stuur een e-mail naar info@akore.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom met WTW-unit, VRF-systeem, luchtverwarmers, airsocks en een centraal stofzuigsysteem.