Logo Bakker-Vakkeuken.png
Butenpole 1, 9041 VM Berltsum, Nederland
+31 (0) 518 46 30 00+31 (0) 518 46 30 00
+31 (0) 518 46 30 10

Post: Postbus 18 9040 AA BERLTSUM
KvK: 01121121

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, Detailhandel, Grootkeuken, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Scheepvaart, Supermarkten, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria

Bakker Vakkeuken B.V. is NVKL-lid

Bakker Vakkeuken B.V.

Onze visie

Voor ons is een professionele keuken plaatsen meer dan het neerzetten en aansluiten van apparatuur. Veel meer. Het gaat ons erom dat de keuken uw wensen en verwachtingen overtreft en dat betekent dat we ons om te beginnen terdege verdiepen in uw werkwijze, de omstandigheden en de routing in uw vakkeuken. Niet zelden komen we dan tot de conclusie dat de beste oplossing geen standaardoplossing is, maar vraagt om maatwerk. Dat is bij ons geen probleem! Wij hebben daar onze eigen werkplaats voor, waar onze allround vakmensen snel en vakkundig mooie professionele vakkeuken voor u maken.

Ambachtelijke vakkeukens

Hoe geavanceerd en eigentijds onze vakkeukens ook zijn, ambachtelijkheid blijft het fundament waarop we bouwen en waarmee wij het verschil maken. De door ons ontworpen en geplaatste keukens voldoen aan alle eisen en al uw wensen.

Willem Vellinga en Peter Oostra

“Ambacht maakt het verschil”