ECR_Nederland_logo.jpg
Westfields 1210, 5688 HA OIRSCHOT
+31 (0) 881220700+31 (0) 881220700

Post: Postbus 100, 5688 ZJ OIRSCHOT
KvK: 17014719

Categoriën

Type bedrijf: Leverancier

Certificering: PED

Specialisatie (leveranciers): Componenten, Systemen

ECR Nederland B.V. is NVKL-lid

ECR Nederland B.V.

ECR-Nederland BV is al meer dan 65 jaar een zeer sterke partner in de koudetechniek met een landelijke dekking. ECR-Nederland heeft de kennis, ervaring en techniek gebundeld, waardoor wij u een dienstverlening over de volle breedte en diepte van elk koeltechnisch project kunnen bieden, binnen elk marktsegment. Een beetje vindingrijkheid in nauwe samenwerking met de installateur en onze technische specialisten, volstaan om de concepten in realiteit om te zetten. Als ervaren organisatie hebben we de technische support en de veelzijdigheid in huis en zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Bij ECR-Nederland kan iedere unit specifiek op maat worden gebouwd. Samen met de installateur worden de units snel en vakkundig gerealiseerd. Dit biedt de installateur het voordeel van een snelle levering en weet hij zich verzekerd van een goede begeleiding in het verdere traject. ECR-Unitbouw gaat hier heel ver in, niets is ons te moeilijk. Koudemiddelen zoals R1234ze, R23, R508B, NH3, CO2, R290, diverse koudedragers zoals Freezium, Zitrec, industriële units, subkritisch, transkritisch, temperaturen lager dan -80 0C, … het zit bij ons allemaal in de vingers.
Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van optimale, energiezuinige en ‘groene units’ en wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarom zijn wij: ‘uw innovatieve koudespecialist!‘

ECR-Nederland is sinds kort vertegenwoordiger en nieuwe partner van Haier airconditioning. Wij bieden een uitgebreid en compleet pakket airconditioning. Ons pakket bestaat uit monosplit inverters, multisplits, maxisplits, zonneboilers en warmtepompboilers.