logo klein jannink.png
't Lochter, Marconistraat 4, 7442 DD Nijverdal, Nederland
+31 (0) 548 61 13 35+31 (0) 548 61 13 35

Post: Marconistraat 4 7442 DD NIJVERDAL
KvK: 06037752

Categoriën

Type bedrijf: Adviesbureau, Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: PED, VCA

Specialisatie (installateurs): Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Horeca, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Scheepvaart, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Jannink Nijverdal B.V. is NVKL-lid

Jannink Nijverdal B.V.

Jannink Nijverdal is al meer dan 100 jaar uw betrouwbare partner in horeca- en grootkeukenapparatuur en klimaatbeheersing. Wij helpen u graag door een persoonlijk technisch advies te bieden. Wij zijn een totaalleverancier en zorgen er naast de levering voor dat de apparatuur vakkundig geplaatst wordt op elke locatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar.

We hebben een veelzijdige assortiment met nieuwe en tweedehands horeca apparatuur. Ons tweedehandse assortiment is geheel nagekeken en eventuele defecten zijn gerepareerd. Heeft u interesse in één van onze nieuwe of tweedehands producten? Kijk dan eens op onze website/webshop. Heeft u een andere wens en ziet u dit niet op onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u op zoek naar de juiste oplossing!