logo (3).png
Oldenzaalsestraat 535 - 537, 7557 GN Hengelo, Nederland
+31 (0) 74 291 84 40+31 (0) 74 291 84 40
+31 (0) 74 243 44 73

Post: Oldenzaalsestraat 535 - 537 7557 GN HENGELO OV
KvK: 06028484

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Kamphuis Koeltechniek B.V. is NVKL-lid

Kamphuis Koeltechniek B.V.

Kamphuis Koeltechniek is al meer dan 50 jaar een begrip in Nederland en heeft een uitstekende reputatie in de koel- en vriestechniek.

Wij zijn gespecialiseerd in levering, installatie, service en onderhoud van airconditioning-, koel-, vries- en klimaatbeheersingsinstallaties.
Levering en installatie van onder andere:

* Airco’s (met of zonder warmtepomp)
* Koelmeubels
* Koel- en vrieskasten
* Koel- en vriescellen
* Koelwerkbanken
* IJsbanken
* Ruimtekoeling
* IJsblokmachines
* Koelvitrines
* Warmtepompen

Service en onderhoud
Voor een optimale werking van uw installaties en om te voldoen aan wettelijke regelgevingen, is periodiek onderhoud nodig. Er wordt landelijk service verleend, hierbij wordt er geassisteerd door een aantal partners, elk op zich professionals in de koel- en vriestechniek. Kamphuis Koeltechniek biedt u de mogelijkheid van een onderhoudsafspraak, onderhoudsovereenkomst of een onderhoudscontract.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: 074-2918440 of een e-mail sturen. Aan Kamphuis Koeltechniek heeft U een betrouwbare partner met een schat aan kennis en ervaring.

Installatie
Bij voorkeur installeren we installaties van een A-merk. De gediplomeerde monteurs spijkeren hun kennis regelmatig bij via allerlei opleidingen en ze zijn oplossingsgericht en klantvriendelijk. Ze rijden in zeer compleet uitgeruste servicewagens en hebben altijd de beschikking over een ruime voorraad installatie- en regelapparatuur.

De producten waarmee we werken zijn van hoogstaande, gecertificeerde leveranciers bij wie regelmatig kwaliteitscontroles aan de orde zijn. Al onze systemen worden volgens de laatste F-gassenregelgeving, zoals voorgeschreven door het ministerie van VROM, geleverd en geïnstalleerd en voorzien van testcertificaten en de benodigde logboeken.

Het is echter niet altijd mogelijk een storing te voorkomen. Wij staan 24/7 voor u klaar met ons landelijk dekkend servicenetwerk.