logo_APAC_CoolIT.png
Krommewetering 131, 3543 AN, UTRECHT
+31 (0) 30 241 68 50+31 (0) 30 241 68 50
+31 (0) 30 241 68 55

Post: Postbus 9249 3506 GE UTRECHT
KvK: 30166782

Categoriën

Type bedrijf: Adviesbureau, Installateur Klimaatbeheersing, Leverancier

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, F-gassen (BRL100), PED, VCA

Specialisatie (installateurs): Datacenterkoeling, Overheid, Wegtransport en containerkoeling, Ziekenhuizen/laboratoria

Specialisatie (leveranciers): Apparaten, Componenten, Systemen

APAC Services B.V. is NVKL-lid

APAC Services B.V.

We houden uw hoofd én data cool

Voor uw bedrijfsvoering is continue beschikbaarheid van uw data cruciaal. Dat kan alleen met het juiste klimaat in uw datacenter of computerruimte. APAC zorgt hiervoor.

APAC: specialisten in datacenterkoeling
Bij APAC bundelen we de krachten van drie ervaren bedrijven op het gebied van datacenterkoeling. We kennen computerruimtes als geen ander. Datacenters, MER, SER en telecomruimten vormen onze dagelijkse werkomgeving. We weten in welk klimaat uw apparatuur optimaal presteert en hoe we precies dat klimaat kunnen creëren en behouden, met koelsystemen en verhoogde vloeren. We leggen de lat hoog en blijven continu innoveren om de geleverde kwaliteit nog verder te verbeteren. Zo houden we altijd een technische voorsprong en profiteert u van onze unieke positie in de markt.

Onze aanpak: betrouwbaar en persoonlijk
APAC staat voor betrouwbare en persoonlijke dienstverlening. Betrouwbaar, omdat we al meer dan 30 jaar ervaring hebben met het klimatiseren van datacenters. Wij verstaan ons vak en werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Persoonlijk, omdat we uw vragen centraal stellen. We verdiepen ons eerst in uw situatie en gaan op zoek naar slimme en duurzame oplossingen die daarbij aansluiten. We kennen uw branche door en door. Daardoor kunnen we tijdig anticiperen op branche specifieke ontwikkelingen. We hebben een breed opgeleid team. Onze medewerkers zijn graag bereid om u zoveel mogelijk te ontzorgen en te blijven ondersteunen: van voorbereiding en coördinatie tot onderhoud en service.

Onze missie: samen duurzaam koelen
Wij leveren, installeren en onderhouden koelsystemen voor alle computerruimtes in uw gebouw. Daarnaast verzorgen we verhoogde vloeren voor optimale luchtcirculatie. Daarbij maken we gebruik van innovatieve ontwerpen. Veiligheid en continue beschikbaarheid van uw data en systemen staan voorop. Bovendien zetten we vol in op duurzaamheid. Door slim energie te besparen, dragen we bij aan een beter milieu én aan het verlagen van uw energierekening. Met ons gemotiveerde team willen we u graag inspireren en ondersteunen om samen de duurzame weg in te slaan.

Onze kernwaarden: kwaliteit voor de klant
Vanuit ons vakmanschap zorgen we dat de kwaliteit van onze producten en diensten gewaarborgd is. Daarbij houden we altijd de wensen en mogelijkheden van de klant in het oog. Maar we wachten niet tot u ons vertelt wat er moet gebeuren. We nemen onze verantwoordelijkheid en benaderen u proactief. We zoeken naar