frostheader_overlay-4.png
Neerlandia 3 C 1841 JK Stompetoren, Nederland
31 (0) 72 509 00 0431 (0) 72 509 00 04
+31 (0) 72 533 81 34

Post: Neerlandia 3 C 1841 JK STOMPETOREN
KvK: 58335781

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Koudetechniek

Frost Klimaattechniek is NVKL-lid

Frost Klimaattechniek

FROST klimaattechniek is gespecialiseerd in het leveren en installeren van koel-, vries installaties, klimaatkamers, airconditioning, warmtepompen, luchtbehandeling, luxe jacht koelingen, grootkeukens, HVAC en special products. Vanuit Noord Holland zijn wij voortdurend bezig met het verkennen van de markt en het traceren van nieuwe toepassingen in ons vakgebied. Vele jaren praktijk ervaring garanderen u een deskundig en onafhankelijk advies. Wij zijn merkonafhankelijk en selecteren uit het enorme aanbod van fabrikanten de perfecte oplossing voor uw situatie. Ook in ons vakgebied wordt informatie technologie steeds belangrijker. Daarom lopen wij voorop met het toepassen van deze systemen. Ook voor het adviseren, ontwerpen en installeren van complete bedrijfskoelingen en professionele bedrijfskeukens kunt u bij ons terecht. Frost klimaattechniek biedt u dus geen vast leveringsprogramma, maar stelt zich allereerst op de hoogte van uw voorkeuren en wensen en gaat dan op zoek naar de oplossing die zowel technisch als commercieel het beste bij u past. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook adviseren bij de aanschaf of vervanging van de apparatuur.

Bestaat er geen standaard oplossing dan maken wij die voor u. Door dit maatwerk zijn wij in staat nauwkeurig in uw specifieke wensen, behoeften en beschikbare budget te voorzien.Wij hebben inmiddels al vele installaties geplaatst in vrijwel alle sectoren van de markt.

Frost Grootkeukentechniek is gespecialiseerd in grootkeukens. Keukenaparatuur, keukenafzuiging en RVS materialen met een lange levensduur en een gegarandeerde kwaliteit.

Voor uitgebreide informatie over Frost Grootkeukentechniek kunt u contact met ons opnemen.