logo WKZ.jpg
Tweelingenlaan 154, 7324 AT Apeldoorn, Nederland
+31 (0) 55 543 14 28+31 (0) 55 543 14 28
+31 (0) 55 540 94 45

Post: Tweelingenlaan 154, 7324 AT Apeldoorn
KvK: 08056404

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, PED

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Scheepvaart, Supermarkten, Wegtransport en containerkoeling, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

WKZ Installatietechniek B.V. is NVKL-lid

WKZ Installatietechniek B.V.

WKZ Installatietechniek is al sinds 1985 specialist op het gebied van verschillende soorten installaties. U kunt bij ons terecht voor advies, realisatie en onderhoud van: Klimaatbeheersing, CV installaties, warmtepompen, luchtbehandeling, ventilatie, elektrotechniek, gebouwbeheersystemen, verlichting, zonnepanelen en koeltechniek.

Wij zijn een middelgroot bedrijf met vestigingen in Apeldoorn en Amsterdam en wij werken voor bedrijven, overheden, industrie en particulieren. WKZ Installatietechniek is aangesloten bij diverse branche organisaties en is tevens een erkend leerbedrijf. Onze samenwerking met fabrikanten en leveranciers van A-merken biedt u extra zekerheid.

Binnen WKZ Installatietechniek streven wij naar een prettige en langdurige relatie met onze klanten. Van ontwerp tot aan service en onderhoud zijn wij uw aangewezen partner op het gebied van installatietechniek!