logo-van-hout.png
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven, Nederland
+31 (0) 40 253 23 52+31 (0) 40 253 23 52
+31 (0) 40 253 28 85

Post: Postbus 446 5500 AK VELDHOVEN
KvK: 17035373

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Installatiebureau Gebr. Van Hout B.V. is NVKL-lid

Installatiebureau Gebr. Van Hout B.V.

Van Hout loopt voorop op het gebied van werktuigbouwkundige installatietechniek en duurzame energie. Natuurlijk: we zijn een kei in installeren. Maar daar stopt het niet. We gaan op zoek naar die toegevoegde waarde, die uitdaging waarmee we ons onderscheiden. Onze adviseurs en installateurs zetten altijd een stap verder.

Van Hout is een lerende organisatie. Als bedrijf willen wij ons continu verbeteren en zo min mogelijk verspillen. Om ons op dit vlak te verbeteren, zijn wij zeer actief met het LEAN-principe (ook wel aangeduid met LEA®N) binnen onze organisatie. Door de toepassing van de LEAN-principes wordt onze organisatie flexibeler én kunnen wij beter inspelen op een veranderende omgeving.

Een nieuw gebouw? Een grote renovatie? Elk moment waarop er iets verandert met betrekking tot uw installaties, is een moment om bij stil te staan. Wat is de beste aanpak? Kiest u voor conventioneel of duurzaam? Welke oplossing levert u het meeste rendement op? Ja, het klopt dat er meer denkwerk nodig is om verschillende opties te bespreken en te vergelijken. Daarom durven we u te garanderen dat deze extra energie zich letterlijk vertaalt in een kostenbesparing.

Van Hout biedt oplossingen op maat. Samen met onze opdrachtgevers realiseert Van Hout installaties voor gebouwen die ongekend goede energieprestaties leveren tegen de laagst mogelijke kostprijs. Een stevige claim? Wij maken ‘m waar! Dankzij onze focus op installatietechniek voor de toekomst, garanderen we onze klanten een uitzonderlijk hoog rendement op hun installaties voor verrassend lage investeringskosten en met een snelle terugverdientijd.