Logo Weber.png
Nieuwenhuizenweg 7, 2314 XP Leiden, Nederland
+31 (0) 71 545 56 56+31 (0) 71 545 56 56
+31 (0) 71 541 08 44

Post: Nieuwenhuizenweg 7 2314 XP LEIDEN
KvK: 59963840

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, NH3, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Distributiecentra - voedselopslag, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria

Weber Klimaattechniek B.V. is NVKL-lid

Weber Klimaattechniek B.V.

Weber levert, installeert en onderhoudt al meer dan 45 jaar custom made koel-, vries en bewaarinstallaties voor o.a. food, farmacie & laboratorium, planten, bloemen & bollen en de procesindustrie. We zijn een ervaren partij in koeltechniek, niet gebonden aan een merk en we beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers. Uw koelinstallatie is onze zorg. Vanaf het eerste contact tot de plaatsing van uw koeloplossing.

Daarnaast heeft Weber Klimaattechniek op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersing voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. Van kantoren tot complete klimaatbeheersingsinstallaties voor onder meer winkels, hotels, scholen, musea, ziekenhuizen en industrie. Uw klimaatinstallatie is onze zorg. Vanaf het eerste contact tot de plaatsing van uw airconditioning, of klimaatbeheersingsinstallatie. Ook na de installatie kunt u rekenen op een uitstekende service door onze zeer ervaren medewerkers. Wij denken graag mee met uw klimaatoplossing.