logo PCT kleur.jpg
Daalder 1, 5753 SZ Deurne, Nederland
+31 (0) 493 31 92 17+31 (0) 493 31 92 17
+31 (0) 493 32 02 20

Post: Daalder 1 5753 SZ DEURNE
KvK: 17137993

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, NH3, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Distributiecentra - voedselopslag, Voedingsmiddelenindustrie

PCT International B.V. is NVKL-lid

PCT International B.V.

Dynamisch, flexibel en innovatief
PCT International is een dynamisch en flexibel bedrijf dat is opgericht in 1984 en continu bezig is om producten en processen te verbeteren. PCT houdt zich bezig met koeltechniek in de breedste zin van het woord. Dit is te zien aan de diversiteit van producten die PCT zowel nationaal als internationaal levert. PCT heeft alle disciplines in huis, van reguliere koelcel tot complexe installatie en van adviserend orgaan tot reparatie en onderhoud aan bestaande installaties.

PCT is uw partner in de koeltechniek
Daarom is PCT International BV uw partner als het gaat om kwaliteit in koel- en vriestechniek. PCT ziet in elke klantbehoefte een uitdaging, waarvoor op deskundige wijze een technische oplossing wordt bedacht. Door branchekennis te combineren met innovatieve techniek, wordt bekeken hoe op economische wijze een kwalitatief hoogstaand product kan worden gerealiseerd.

Organisatie
Een vlakke organisatie met korte lijnen en gemotiveerde medewerkers met kennis van zaken zorgen ervoor dat PCT een prettige organisatie is als toeleverancier in de koudetechniek.