logo verschuure.png
logo verschuure.png
IMG_3768.JPG
marx.JPG
foto geleynse3.JPG
Rooijsestraat 41a, 6621 AH Dreumel, Nederland
+31 (0) 487 57 06 18+31 (0) 487 57 06 18
+31 (0) 487 57 07 18

Post: Rooijsestraat 41 a 6621 AH DREUMEL
KvK: 11062004

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, PED

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Scheepvaart, Supermarkten, Wegtransport en containerkoeling, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Verschuure Koudetechniek Dreumel B.V. is NVKL-lid

Verschuure Koudetechniek Dreumel B.V.

Verschuure Koudetechniek in Dreumel is een vooruitstrevende onderneming die zich gespecialiseerd heeft in koudetechniek en airconditioning.

Eigenaar en oprichter is Roy Verschuure, die voorheen bij een aantal gerenommeerde installatiebedrijven heeft gewerkt, zodat u ervan verzekerd bent dat u met een deskundige en ervaren partner te maken hebt. Roy Verschuure wordt daarbij ondersteund door vakbekwame medewerkers. Dankzij hun brede ervaring verzorgen zij het volledige traject van ontwikkeling tot en met de installatie en onderhoud.

Door een persoonlijke benadering speelt het koudetechnisch bedrijf sterk in op de wensen en behoeften van de klant, waarbij de nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van koudetechniek en airconditioning worden toegepast. Vandaar dat Verschuure Koudetechniek niet alleen binnen de regio, maar ook landelijk een naam heeft opgebouwd.

Tot de klantenkring behoren het bedrijfsleven, horeca, fruithandel, semioverheden en particulieren. Opdrachten variëren van airco voor woningen en kantoren tot grote koelinstallaties in de industrie.