logo Huijbregts.jpg
Neerloopweg 34, 4814 RS Breda, Nederland
+31 (0) 76 542 57 34+31 (0) 76 542 57 34
+31 (0) 76 541 87 31

Post: Postbus 188 4840 AD PRINSENBEEK
KvK: 20067181

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, NH3, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Supermarkten, Wegtransport en containerkoeling, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Huijbregts Koeltechniek B.V. is NVKL-lid

Huijbregts Koeltechniek B.V.

Huijbregts Koeltechniek is een dynamisch en innovatief koeltechnisch installatiebedrijf dat u graag adviseert over de oplossing die het beste past bij uw wensen en omstandigheden.

Huijbregts Koeltechniek levert en installeert alles (uitsluitend A-merken) op het gebied van koeltechniek en airconditioning, van ijsblokjesmachines tot complexe koel- en vriesinstallaties voor de industriële en agrarische sector.

Innovatief
Huijbregts koeltechniek is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verschillende vlakken van de koeltechniek. Wij passen deze graag toe in uw nieuwe of bestaande installatie. Ook op het gebied van energie besparing zijn wij u graag van dienst.

Service
Het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan alle voorkomende koeltechnische apparatuur complementeert de dienstverlening. De storingsdienst is 24/7 paraat, zodat u verzekerd bent van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.