Logo.PNG
Westkanaalweg 19, 2461 ED Ter Aar, Nederland
+31 (0) 172 60 51 95+31 (0) 172 60 51 95

Post: Postbus 48 2460 AA TER AAR
KvK: 28077516

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Technisch Installatiebedrijf Bram Rijsdijk B.V. is NVKL-lid

Technisch Installatiebedrijf Bram Rijsdijk B.V.

In veel kantoren, winkels, praktijken en in de auto is airconditioning al niet meer weg te denken. Verfrissende koeling tijdens perioden van drukkend weer of zomerse temperaturen, dat is wat u van de airconditioners van T.I.B Bram Rijsdijk BV mag verwachten. In een vochtig zeeklimaat zoals in Nederland is koelen alléén niet voldoende en is ontvochtigen van essentieel belang. De airconditioners van T.I.B. Bram Rijsdijk BV zorgen door ontvochtiging, temperatuurregeling en filtratie van de lucht voor een aangenaam binnenklimaat.

T.I.B. Bram Rijsdijk BV is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen, vakkundig installeren en onderhouden van airconditioning, warmtepompen én computerruimte-koeling. Door geheel merkonafhankelijk te werken, kan T.I.B. Bram Rijsdijk BV altijd, ook voor specifieke ruimten, de meest geschikte apparatuur voor u selecteren of ontwerpen. Of het nu gaat om gecompliceerde industriële installaties of om een eenvoudig wandsysteem, de meest geavanceerde technologie en onze vakkundige medewerkers, staan tot uw beschikking.