logo (3).png
Mient 14 a, 2903 LC Capelle aan Den IJssel, Nederland
+31 (0) 10 442 25 64+31 (0) 10 442 25 64
+31 (0) 10 442 26 13

Post: Postbus 739 2900 AS CAPELLE AAN DEN IJSSEL
KvK: 24303919

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Compair Airconditioning B.V. is NVKL-lid

Compair Airconditioning B.V.

In 1997 richtte John van Kralingen met veel passie voor het vak Compair Airconditioning op. Al vanaf de oprichting staat service en kwalitieit hoog in het vaandel. Hij is ervan overtuigd dat hij service en kwaliteit meer inhoud kan geven door een professionele aanpak. Samen met twee monteurs begint hij vanuit een bedrijfsruimte in Capelle a/d IJssel. Al wel op de huidige locatie, maar toen nog op een kwart van de omvang van de huidige bedrijfsruimte.

De juiste expertise
Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige producten kan Compair Airconditioning die service en kwaliteit ook daadwerkelijk garanderen.
Naast een breed scala aan airconditioners voor de particuliere en zakelijke markt, levert Compair Airconditioning klimaatbeheersing op maat voor commercieel vastgoed, winkelbedrijven, utiliteit, zorginstellingen, woningen en scheepvaart. Compair Airconditioning beschikt over de juiste expertise voor elke toepassing.
Door voortdurend te streven naar continuïteit op het hoogste niveau is Compair Airconditioning inmiddels uitgegroeid tot de meest betrouwbare partner op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersing.
Zowel nationaal als internationaal is Compair Airconditioning uitgegroeid tot een begrip binnen de branche. In landen als Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Duitsland en Zweden heeft Compair Airconditioning inmiddels duidelijk haar sporen verdiend.