ICToshiba logo.jpg
Pascalstraat 5 3335 LS ZWIJNDRECHT, Nederland
+31 (0) 78 629 12 30+31 (0) 78 629 12 30

Post: Postbus 453 3330 AL ZWIJNDRECHT
KvK: 24198752

Categoriën

Type bedrijf: Leverancier

Specialisatie (leveranciers): Componenten, Systemen

Intercool Technics B.V. is NVKL-lid

Intercool Technics B.V.

Sinds haar oprichting in 1973 importeert Intercool Technics B.V., exclusief voor Nederland, TOSHIBA airconditioners. In de vier decennia van haar bestaan heeft Intercool met de TOSHIBA airconditioningproducten een toonaangevende positie verworven op de Nederlandse markt van klimaatbeheersing.
Belangrijk daarbij was (en is) dat Intercool Technics zich een betrouwbare leverancier toonde die zowel de belangen van de installateurs en adviseurs als die van de eindgebruikers volledig onderkent. Voorts is Intercool lid van de brancheverenigingen NVKL en VERAC en conformeert zich aan het oordeel van de geschillencommissie indien zich onverhoopt een probleem zou voordoen tussen NVKL aangesloten installateurs en een particuliere eindgebruiker.

Intercool Technics vormt door de uitgebreide en up-to-date kennis van TOSHIBA klimaatsystemen, de onontbeerlijke schakel tussen de installateurs/adviseurs en de producent. De jarenlange ervaring van het Intercool serviceteam garandeert een doelmatige technische ondersteuning.

Intercool Technics is, door jarenlange ervaring, in staat om op basis van historische cijfers en realistische toekomstverwachtingen een nauwkeurige voorraadplanning te realiseren. Door het constant op voorraad hebben van vele duizenden artikelen in combinatie met een betrouwbare transportpartner kan Intercool garanderen dat vrijwel elk besteld artikel binnen 24 uur op locatie kan worden afgeleverd. Om tegemoet te komen aan en een antwoord te hebben op eventuele grote projecten en stijgende omzetten als gevolg van bijvoorbeeld een onvoorziene hittegolf, hanteert Intercool naast de nauwkeurige plannning een zeer ruime extra buffer.