logo Bothof.jpg
Lelystraat 57 L, 3364 AH Sliedrecht, Nederland
+31 (0) 184 42 04 21+31 (0) 184 42 04 21
+31 (0) 184 42 04 70

Post: Postbus 242 3350 AE PAPENDRECHT
KvK: 24343662

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Bothof Klimaattechniek B.V. is NVKL-lid

Bothof Klimaattechniek B.V.

Bothof klimaattechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van airconditioning/warmtepomp installaties voor zowel de zakelijke als de particulieren markt. Tevens verzorgen wij deze activiteiten voor collega installateurs door geheel Nederland.

Sinds de start in 2003 zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming die staat voor kwaliteit.

Wij adviseren klimaatinstallaties met uw persoonlijke wensen en eisen als uitgangspunt. Door geheel merk onafhankelijk te werken kunnen wij voor u de meest geschikte apparatuur selecteren

Selectie Criteria:
– Uw eisen en wensen
– Gebruiksgemak / bedieningsgemak
– Prijs  / kwaliteitsverhouding
– Energiezuinigheid(eventueel de mogelijkheid tot het verkrijgen van Subsidie)

De kwaliteit van het binnenklimaat bepaalt in grote mate het functioneren / welzijn en de productiviteit op de werkplek. Het is niet verwonderlijk, dat een op de juiste wijze ontworpen en geïnstalleerde klimaatinstallatie een belangrijke bijdragen levert aan een optimaal binnenklimaat, waardoor de productiviteit toe neemt. In server ruimtes waar computers, telefooncentrales etc.. staan opgesteld is de juiste temperatuur en luchtvochtigheid van groot belang voor een goede en bedrijfszekere werking van deze apparatuur.

Ook voor service en onderhoud kunt u op ons rekenen, bij elke opdrachtgever geven wij advies opmaat voor het eventueel af te sluiten onderhoudscontract. Hierbij behoudt u een optimaal binnenklimaat en voorkomt u onverwacht hoge kosten. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens stringente normen en milieu eisen.