05_lennox_logo_clr.jpg
05_lennox_logo_clr.jpg
INNOVA_New - Transp.jpg
NEOSYS_5V_G - Transp.jpg
ECOLEAN_SM4_Trsp.jpg
Watergoorweg 87, 3861 MA Nijkerk, Gelderland, Nederland
+31(0)33-2471800+31(0)33-2471800

Post: Watergoorweg 87, 3861 MA Nijkerk, Gelderland, Nederland
KvK: 8072285

Categoriën

Type bedrijf: Leverancier

Certificering: PED, VCA

Specialisatie (leveranciers): Apparaten, Componenten, Systemen

Lennox Benelux B.V. is NVKL-lid

Lennox Benelux B.V.

Lennox, voelt goed aan!

Voor een leverancier van installaties voor klimaatbeheersing, verwarming, airconditioning en koeling telt maar één ding: haar klanten een comfortabel gevoel geven. Zowel letterlijk, als figuurlijk. Als we daarin slagen, en als we daarbij rekening houden met belangrijke factoren op dit gebied als prestaties, energieverbruik, levensduur en kosten, doen we ons werk goed en voelt Lennox goed aan!
Het juiste klimaat is voor iedereen verschillend. De een werkt en leeft het liefst in een warm, droog kantoor, de ander presteert juist beter met wat meer frisse lucht. Om aan al deze wensen tegemoet te komen maakt Lennox uitsluitend flexibel inzetbare producten met een hoge kwaliteit. We willen het ten slotte comfortabel maken voor iedereen: voor u, uw collega’s, uw klanten, maar ook voor uw bedrijfsresultaten. Daarom letten we niet alleen op de prestaties van onze producten, maar ook op hun energie-efficiency en op hun duurzaamheid, zowel in gebruik als in fabricage. En zorgen we ervoor dat ze lang meegaan en dat hun continuïteit door onze servicedienst gewaarborgd is.
Tot slot is goed aanvoelen ook een kwestie van samenwerken; van afspraken nakomen, inspelen op behoeften, goed communiceren en oog hebben voor de toekomst. Ook dat maakt het volgens ons comfortabel. Wat vindt u?