Radiair Logo nieuw.jpg
Ambachtsweg 11, 3411 Lopik, Nederland
+31 (0) 348 55 23 66+31 (0) 348 55 23 66
+31 (0) 348 55 36 34

Post: Postbus 47 3410 CA LOPIK
KvK: 30052096

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, VCA

Specialisatie (installateurs): Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Horeca, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Supermarkten, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Radiair B.V. is NVKL-lid

Radiair B.V.

Radiair bestaat sinds 1975 en is gevestigd in Lopik. Met zo’n 50 gedreven medewerkers ontwerpt en realiseert Radiair Totaalinstallatie al meer dan 40 jaar werktuigbouwkundige-, elektrotechnische-, beveiligings- en brandmeldinstallaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Veelzijdig
Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van meet- en regeltechniek, uw installatie wordt door ons efficiënt en duurzaam ingeregeld. Wij verzorgen ook het onderhoud en beheer van installaties voor zowel bedrijven als particulieren.
Wij installeren door heel Nederland in diverse gebouwen, zoals kantoorpanden, scholen, bedrijfshallen, winkelpanden, dorpshuizen, woningbouw, hotels, sportgebouwen, appartementencomplexen, bioscopen, verzorgingstehuizen, garages en monumenten.

Visie
De goede samenwerking en de korte lijnen tussen de afdeling zorgen ervoor dat we onderling snel kunnen schakelen, waardoor we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. We regelen het project van de tekentafel tot aan het plaatsen en inregelen van de installaties.
Het persoonlijk benaderen van de klant vinden wij belangrijk. We luisteren naar de klant, geven advies en denken mee. Aan de hand van de eisen die de klant stelt en regels van het bouwbesluit, komen wij samen met de klant tot de best passende oplossing.