logo BLR.jpg
Aardvletterweg 3a , 3417 XL Montfoort, Nederland
+ 31(0) 348 47 00 04+ 31(0) 348 47 00 04

Post: Postbus 72 3417 ZH MONTFOORT
KvK: 30116961

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Certificering: PED, VCA

Specialisatie (installateurs): Distributiecentra - voedselopslag, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Supermarkten, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria

BLR-Bimon Klimaatbeheersing is NVKL-lid

BLR-Bimon Klimaatbeheersing

Familiebedrijf
BLR-Bimon is een familiebedrijf sinds 1969. Onze klanten en ook de werknemers kiezen er voor om bij een familiebedrijf te gaan werken. We gaan voor langdurige en duurzame relaties met zowel klanten, leveranciers, adviseurs en werknemers. BLR-Bimon kiest in alle opzichten voor een lange termijn strategie om de continuïteit te waarborgen.

Betrouwbaarheid
BLR-Bimon is een eerlijk bedrijf. Een afspraak is bij ons een afspraak en een belofte een belofte. U kunt ons aanspreken op onze verantwoordelijkheid.

Oplossingsgericht
We denken niet in problemen, maar in oplossingen!

Te allen tijden zijn wij bereid een oplossing te bedenken voor onze klanten. Wij verschuilen ons niet achter bureaucratische regeltjes, dikke technische rapporten of andere belemmeringen. Wij denken mee van advies tot onderhoud. Hierbij kiezen we voor duurzame en betaalbare oplossingen. BLR-Bimon is een bedrijf met een “hands-on” mentaliteit.

Innovatief
Al sinds 1969 zijn wij pioniers op het gebied van comfort airconditioning. We zijn ondertussen gegroeid tot een totaal installateur op het gebied van klimaatbeheersing met nog steeds dezelfde pioniersgeest als het gaat om innoverende technieken.