logo.jpg
Tallinnweg 7, 9723 TJ Groningen, Nederland
+31 (0) 50 575 72 00+31 (0) 50 575 72 00

Post: Tallinnweg 7 9723 TJ GRONINGEN
KvK: 02010828

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Horeca, Scheepvaart, Supermarkten, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Specialisatie (leveranciers): Apparaten, Componenten, Gassen, Systemen

Koeltechnische Industrie Fridina B.V. is NVKL-lid

Koeltechnische Industrie Fridina B.V.

Al sinds 1937 levert, installeert en onderhoud Fridina de koeltechnische installaties van vele klanten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Fridina richt zicht op het ontwerpen, leveren en installeren van koel- en vriesinstallaties in onder meer koel- en vrieshuizen, supermarkten, ziekenhuizen, zorginstellingen, laboratoria en op schepen. Daarnaast is Fridina specialist op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersingssystemen op maat, voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Na de inbedrijfstelling van de geleverde installatie moet deze natuurlijk storingsvrij functioneren. Dat impliceert een perfecte service. Via onze eigen, op afstand bedienbare, monitoringsysteem zijn we in staat om de zorg en verantwoordelijkheid voor uw installaties geheel over te nemen. Zo hebt u er geen omkijken meer naar. Mochten er zich toch nog problemen voor doen – het is en blijft mensenwerk – dan reageren we slagvaardig. Dag en nacht, zeven dagen per week.

Fridina heeft een klantgerichte serviceafdeling die altijd tot uw beschikking staat. De afdeling verhelpt niet alleen eventuele storingen maar verzorgt ook de wettelijk voorgeschreven controles en het preventieve onderhoud. Onze monteurs zijn er zich terdege van bewust dat eventuele calamiteiten verstrekkende gevolgen kunnen hebben. U kunt dus altijd op ons rekenen.