logo.png
Kelvinlaan 5b, 9207 JB DRACHTEN
+31 (0) 512 57 16 26+31 (0) 512 57 16 26
+31 (0) 512 54 19 58

Post: Postbus 89 9200 AB DRACHTEN
KvK: 01182713

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): Detailhandel, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Supermarkten, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Koelvisie is NVKL-lid

Koelvisie

Klimaatbeheersingssystemen, voorheen een luxe product, tegenwoordig kan geen woning, kantoor, hotel, bedrijf of overheidsgebouw meer zonder.
Voor elk gewenst klimaat biedt Koelvisie een oplossing!

Door een schat aan ervaring en deskundigheid binnen ons bedrijf is Koelvisie doorgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de klimaatbeheersing en airconditioning. Met alle specialismen in eigen huis kan Koelvisie u een totaalpakket bieden op het gebied van de klimaatbeheersing.

Het vakmanschap en de hoge kwaliteit van afwerken van de door Koelvisie geïnstalleerde systemen hebben er toe geleid dat vele projecten inmiddels zijn gerealiseerd via mond tot mond reclame.

Mede door kennisuitwisseling van leveranciers van de topmerken en installateurs uit geheel Nederland, kan Koelvisie u een uitgebalanceerd totaalpakket van advies en diensten bieden. Dat gecombineerd met onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid maakt Koelvisie ook voor u een gewenste partner.