unicorn logo A_RGB klein WT 1.jpg
Waarder- en Veerpolder, Waarderweg 96A, 2031 BR Haarlem, Nederland

Post: Waarderweg 96 a 2031 BR HAARLEM
KvK:

Categoriën

Type bedrijf: Leverancier

Certificering:

Specialisatie (leveranciers): Apparaten, Componenten, Systemen

Unicorn B.V. is NVKL-lid

Unicorn B.V.

Unicorn: uw specialist in onderhoudsapparatuur en gereedschappen voor airco- en koeltechniek

Al meer dan 25 jaar levert Unicorn kwaliteitsproducten op maat, zowel voor de automotive branche als voor installatie- en onderhoudsbedrijven in koeltechniek. Dit doen wij in heel Nederland en ver daarbuiten, inclusief deskundig advies en perfecte aftersales en service.

Unicorn levert u het beste wat de markt van airco- onderhoud en koeltechniek aan innovatieve apparatuur en gereedschap te bieden heeft. En bestaat het niet, dan bouwen we het gewoon zelf.

Onze apparatuur en gereedschappen zijn specifiek ontworpen en geselecteerd voor de airco’s en koeltechnische machines die u onderhoudt en installeert. Hiermee leveren deze een belangrijke bijdrage aan uw omzet en de tevredenheid van uw klanten. Unicorn is leverancier van innovatieve recovery- en recyclingmachines voor het opvangen en hergebruiken van koudemiddelen, die hun kwaliteit in de praktijk hebben bewezen. Voor optimale service aan uw klanten én vriendelijk voor het milieu.

De juiste producten leveren is één, altijd voor u klaarstaan met gekwalificeerde vakmensen voor een geoliede aftersales is de andere meerwaarde die wij u bieden. Met een schat aan ervaring en actuele kennis van koeltechniek en regelgeving. En vanzelfsprekend met dezelfde uitstekende service die u ook aan uw klanten biedt.

http://www.unicorn-tools.nl