bakologo3.JPG
Nijverheidsweg 31, 3161 GJ RHOON, Nederland
+31 (0) 10 223 64 66+31 (0) 10 223 64 66
+31 (0) 10 223 61 36

Post: Postbus 853 3160 AB RHOON
KvK: 24415705

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Onderwijs/kinderopvang, Particulieren, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Bako Bedrijfskoeling en Airconditioning B.V. is NVKL-lid

Bako Bedrijfskoeling en Airconditioning B.V.

ERVAREN IN KOELTECHNIEK

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is van oorsprong een koeltechnisch bedrijf. Al meer dan 40 jaar installeren en onderhouden wij koeltechniek. Of het nu gaat om een standaard koel,- of vriescel met installatie, het koelen van bijvoorbeeld een compleet vleesverwerkend bedrijf of een groente,- en fruithandel, of het koelen van een speciale toepassing zoals een autoclaaf: wij realiseren al deze koeltechniek(en)!

Verschillende vormen van koeltechniek

De koelcellen die wij aanbieden zijn toepasbaar in meerdere ruimten. Ze zijn geschikt voor het koelen van groente, fruit, vlees en gebak, maar ook voor het koelen van medicijnen en zelfs filmrollen. Welk product u ook wilt koelen en welke vorm uw koelcel ook moet hebben, wij kunnen voor iedere situatie een oplossing leveren.

Op het gebied van vriescellen bieden wij vele soorten en maten aan. Zo hebben wij kleine vriescellen die geschikt zijn voor het bewaren van voedsel, maar ook grote vriescellen met de afmetingen van een bedrijfspand. De vriescellen zijn enerzijds geschikt om producten extreem koud te bewaren en anderzijds om producten snel in te vriezen.

De koelinstallaties die wij aanbieden zijn technische oplossingen om ruimtes, voorwerpen en stoffen af te koelen én koel te houden. Onze koelinstallaties zijn toepasbaar in uiteenlopende situaties.

Tot slot bieden wij ook specials aan op het gebied van koelsystemen en koelinstallaties. Dit zijn vaak op maat gemaakte oplossingen om uw specifieke wensen tegemoet te komen.

Speciaal koeltechnisch bedrijf

Als één van de speciale koeltechnische bedrijven in Nederland weten wij hoe belangrijk het is dat bepaalde producten ten alle tijden gekoeld blijven. Koeltechniek is voor sommige bedrijven namelijk de sleutel tot succes. Van een kleine custom-made installatie voor een gekoelde ruimte bij een particulier tot het koelen van 600 ton aan landbouwproducten. Wat het ook is op het gebied van koeltechniek: wij draaien onze hand er niet voor om!