Recool logo.jpg
Noordeinde 114, 3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
+31 (0) 78 691 10 00+31 (0) 78 691 10 00

Post: Noordeinde 114, 3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
KvK: 33269619

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, PED

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Distributiecentra - voedselopslag, Leisure, Overheid, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria

Recool B.V. is NVKL-lid

Recool B.V.

Recool is totaalverhuurder in klimaatoplossingen. Door middel van het uitgebreide verhuurassortiment kunnen wij u de oplossing bieden voor vrijwel iedere situatie. Wij bieden oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, koeling, proceskoeling, vochtbeheersing en ventilatie.

Oplossingen
Wij kunnen u van dienst zijn in diverse situaties: noodkoeling, projectmatige koeling en evenementenkoeling. Ons verhuurprogramma bevat apparatuur met diverse vermogens zodat wij u bij vrijwel alle mogelijke klimaatproblemen, van klein tot groot, van dienst kunnen zijn.

Flexibele huurperiodes
De verhuurmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt of u nu een week wilt huren, enkele maanden of een jaar. Voor langere periodes bieden wij daarnaast de mogelijkheid tot het leasen van de apparatuur. Voor meer informatie over deze mogelijkheid kunt u contact met ons opnemen.

Werkgebied
De installatie van onze apparatuur wordt desgewenst verzorgd door ons eigen team van monteurs, welke allen beschikken over de juiste kennis en ervaring met betrekking tot alle aspecten van de klimaattechniek. Wij verzorgen onze oplossingen in de gehele Benelux en in Duitsland.