th4QO5LXAZ.jpg
Vlijmenseweg 2, 5223 GW 's-Hertogenbosch, Nederland
+31 (0) 73 624 96 24+31 (0) 73 624 96 24
+31 (0) 73 624 96 29

Post: Postbus 122 5201 AC 'S-HERTOGENBOSCH Noord-Brabant Nederland
KvK:

Categoriën

Type bedrijf: Onderwijsinstelling

Koning Willem I College is NVKL-lid

Koning Willem I College

Laten we eerlijk zijn, we zijn natuurlijk niet écht een land. Wij zijn een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven.
Bovendien lopen hier elke dag duizenden mensen rond die hier eten, werken en studeren. Vandaar dat we je welkom heten in een land. Een land zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden. Een plek waar dingen kunnen en waar altijd iets gebeurt. Wij houden namelijk niet van afwachten. Wij houden van proberen; experimenteren. Leren door dingen te ervaren. Door gewoon vanaf dag één aan de slag te gaan. Daarom hebben we hier een bank, een garage, een restaurant en zelfs een theater. Zo leiden we mensen op die zelf iets kunnen bedenken, en het vervolgens ook zelf kunnen doen. Vakmensen die goed voor zichzelf en voor de wereld om ons heen zorgen.
Welkom in een land waar je creatief leert denken, maar toch midden in de realiteit blijft staan. Welkom in het land van Koning Willem I College.