Keulenaar, 3961 Wijk bij Duurstede, Nederland
+31 (0) 343 56 15 95+31 (0) 343 56 15 95
+31 (0) 343 56 21 44

Post: Keulenaar 11 3961 NM WIJK BIJ DUURSTEDE
KvK: 30051154

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Koudetechniek

IVL Bedrijfskoeling BV is NVKL-lid

IVL Bedrijfskoeling BV

Al meer dan 40 jaar zijn wij specialist op gebied van koel- en vriessystemen voor de AGF-sector.

Zaadveredeling
Voor partijen die zich bezig houden met zaadveredeling vervaardigen wij klimaatsystemen die zorgen voor een zo optimaal resultaat in het zaadveredelingsproces.

Werk- en leefklimaat
Tevens kunt u bij ons terecht voor gerenommeerde airconditioningsystemen.

Koeltechniek

Met meer dan 40 jaar ervaring in de koelsector levert IVL installaties waarmee producten onder perfecte condities worden geconserveerd met een langere versgarantie. Een goede bedrijfskoeling zorgt ervoor dat uw klanten onder alle omstandigheden verse producten krijgen.

Klimaattechniek

De veredeling van voedingsgewassen en bloemen hangt nauw samen met klimaatbeheersing. Het produceren van hoogwaardige zaden, stekken en jonge planten die de hele wereld over gaan, vormt een belangrijke schakel in de internationale agrarische keten. De kennis in de sector heeft een innovatief, technologisch karakter.

Airconditioning

IVL is dealer van diverse topmerken. Deze hebben een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Er is een grote verscheidenheid aan systemen en modellen en er zijn vele keuzemogelijkheden. De techniek staat niet stil en nieuwe systemen worden steeds stiller, energiezuiniger en gebruiksvriendelijker.